Open Procurement Albania

Hartimi i projektit të ndërhyrjeve rehabilituese/përshtatëse, të nevojshme për kthimin e struktures së objekteve që janë klasifikuar si objekte me dëmtime të mëdha strukturore ose dëmtime shumë të rënda jostrukturore. (Programi i Rindërtimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kavajë
Institucioni Prokurues Bashkia Kavaje
Objekti i Tenderit Hartimi i projektit të ndërhyrjeve rehabilituese/përshtatëse, të nevojshme për kthimin e struktures së objekteve që janë klasifikuar si objekte me dëmtime të mëdha strukturore ose dëmtime shumë të rënda jostrukturore. (Programi i Rindërtimit)
Nr. Reference REF-86531-02-10-2021
Vlera / Fondi Limit 73 699 921,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 11-02-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 22-02-2021
Data e mbajtjes se tenderit 22-02-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues 1. Arena MK shpk & NG Structures shpk & Infratech shpk
2. Net-Group shpk & Daam shpk
3. Gjeokonsult & Co shpk dhe ITM shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Arena MK shpk - NG Structures shpk - Infratech shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 73 500 000,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 73500000
  Data e lidhjes se kontrates 14-04-2021
  Kohezgjatja e kontrates 2 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. Gjeokonsult & Co shpk dhe ITM shpk, për këto arsye:
  - BOE nuk paraqiti ofertë ekonomike në datën dhe orën e përcaktuar në ftesën për ofertë
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës :
  1. BOE Arena MK shpk & NG Structures shpk & Infratech shpk
  2. BOE Net-Group shpk & Daam shpk
  3. BOE Gjeokonsult & Co shpk dhe ITM shpk
  ________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. Arena MK shpk & NG Structures shpk & Infratech shpk, Vlera 1380000 lekë pa TVSH
  2. Net-Group shpk & Daam shpk, Vlera: 1391046 lekë pa TVSH
  ________________________________________________________________________________
  Vlera e kontrates eshte pa TVSH
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Arena MK shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Arena MK shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Arena MK shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Arena MK shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NG Structures shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NG Structures shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NG Structures shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NG Structures shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Infratech shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Infratech shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Infratech shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Infratech shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Kavajë REF-86531-02-10-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 53 datë 9 Prill 2021
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 71 datë 10 Maj 2021

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data