Open Procurement Albania

Objekti i minikonkursit: “Ndërtim godine për shërbime komunitare – Zall Herr”(Programi i Rindertimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit “Ndërtim dhe rikonstruksion të infrastrukturës publike (godina), në zonat e reja të shpallura për zhvillim në Bashkinë Tiranë”. (Programi i Rindërtimit) - Objekti i minikonkursit: “Ndërtim godine për shërbime komunitare – Zall Herr”
Nr. Reference REF-82771-12-21-2020
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 22-12-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-01-2021
Data e mbajtjes se tenderit 05-01-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “Besta” shpk & “Llazo” shpk
2. “Ndertimi” shpk & “Ndregjoni” shpk “Cara” shpk
3. “Sireta 2 F" shpk & “Vellezerit Hysa” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “Besta” shpk - “Llazo” shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 25 662 188,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 25662188
  Data e lidhjes se kontrates 02-03-2021
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa dhe skualifikime.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës së sipërcituar:
  1. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë “Besta” shpk & “Llazo” shpk
  2. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë “Ndertimi” shpk & “Ndregjoni” shpk “Cara” shpk
  3. Bashkimi i Operatoreve Ekonomik “Sireta 2 F" shpk & “Vellezerit Hysa” shpk _________________________________________________________________________
  II. Kane qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. “Ndertimi” shpk & “Ndregjoni” shpk “Cara” shpk - Vlera e ofertës pa tvsh=25,675,045 lekë
  2. “Besta” shpk & “Llazo” shpk - Vlera e ofertës pa tvsh = 25,662,188 lekë.

  Vlera e kontrates eshte pa TVSH.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Besta” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Besta” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Besta” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Besta” shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Llazo” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Llazo” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Llazo” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Llazo” shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Tiranë REF-82771-12-21-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 30 datë 1 Mars 2021
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 35 datë 8 Mars 2021

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data