Open Procurement Albania

Rehabilitim i tubacionit të dërgimit nga Stacioni Virovë – Depo 2500 m³ ; Rrjeti shpërndarës i furnizimit me ujë të Lagjes “18 Tetori” (Unaza Lushnje – Autostradë) ; Rrjeti shpërndarës i furnizimit me ujë të Lagjes Karbunarë, Bashkia Lushnje

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Lushnje
Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lushnje
Objekti i Tenderit Rehabilitim i tubacionit të dërgimit nga Stacioni Virovë – Depo 2500 m³ ; Rrjeti shpërndarës i furnizimit me ujë të Lagjes “18 Tetori” (Unaza Lushnje – Autostradë) ; Rrjeti shpërndarës i furnizimit me ujë të Lagjes Karbunarë, Bashkia Lushnje
Nr. Reference REF-90239-03-17-2021
Vlera / Fondi Limit 252 439 863,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 18-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 20-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 20-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues “SENKA” SHPK
“G P G COMPANY” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • G.P.G.COMPANY
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 250 905 465,00
  Data e shpalljes se fituesit 24-05-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 301086558
  Data e lidhjes se kontrates 03-06-2021
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “SENKA” SHPK, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur dokumenta per te vertetuar përmbushjen e krtereve të punëve të ngjashme për një objekt të vetëm me vlerë 50% e vlerës së përllogaritur të kontratës që prokurohet pa TVSH, të realizuar gjatë tri viteve të fundit.
  - Operatori ekonomik duhet të disponojë si pjesë të stafit një Ekspert zjarrfikës të certifikuar në fushën e mbrojtjes nga zjarri dhe për shpëtimin, dëshmuar me kontratën e punës dhe certifikatë përkatëse.
  - Operatori ekonomik pjesmarrës duhet të paraqesë Kontrate furnizimi me furnizuesin e tubave HDPE dhe PVC plastike sipas preventivit qe do te vendosen ne objekt, shoqëruar me katalogjet teknike të mallrave (HDPE dhe PVC, plastike).Në rast se katalogjet janë në gjuhë të huaj operatori ekonomik duhet ti paraqesë të përkthyera dhe noterizuara sipas legjislacionit në fuqi.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G.COMPANY viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G.COMPANY viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G.COMPANY viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G.COMPANY viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.92 - Dt.14-06-2021

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data