Open Procurement Albania

Rindërtimi i banesave individuale, brenda dhe jashtë zonave të reja për zhvillim, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike si dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të banesave individuale, jashtë zonave të reja për zhvillim në Njesitë Administrative Baldushk ku janë të përcaktuara 23 shtëpi. (Programi i Rindërtimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Rindërtimi i banesave individuale, brenda dhe jashtë zonave të reja për zhvillim, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike si dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të banesave individuale, jashtë zonave të reja për zhvillim në Njesitë Administrative Baldushk ku janë të përcaktuara 23 shtëpi. (Programi i Rindërtimit)
Nr. Reference REF-58145-05-14-2020
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 15-05-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-05-2020
Data e mbajtjes se tenderit 26-05-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues 1. 2T shpk & BE-IS shpk & Ergi shpk
2. Arifaj shpk & Denis 05 shpk
3. Company Riviera 2008 shpk & Pepa Group” shpk &”Kacdedja shpk
4. Gjikuria shpk
5. Klajger Konstruksion shpk & Inerti shpk
6. Senka shpk & Erzeni/SH shpk
6. Vëllezërit Hysa shpk
7. Salillari shpk
9. Kevin Konstruksion shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “Company Riviera 2008” shpk - ”Pepa Group” shpk - ”Kacdedja” shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 70,293,000
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Është skualifikuar operatori ekonomik i mëposhtëm:
  1.Bashkimi i operatorëve ekonomikë “2T” shpk &”BE-IS” shpk &”Ergi” shpk
  Perkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  Oferta e paraqitur nga operatori i mësipërm ekonomikë eshte identifikuar si oferte e pasuksesshme pasi referuar pikëzimit nuk arrin pikët maksimale.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Jane identifikuar si operatorë ekonomikë të suksesshëm për lidhjen e marrëveshjes kuadër:
  1. “2T” shpk &”BE-IS” shpk &”Ergi” shpk
  2. “Arifaj” shpk &”Denis 05” shpk
  3. “Company Riviera 2008” shpk &”Pepa Group”shpk &”Kacdedja” shpk
  4. “Gjikuria” shpk
  5. “Klajger Konstruksion” shpk & “Inerti” shpk
  6. Bashkimi i operatorëve ekonomikë “Senka” shpk &”Erzeni/SH” shpk
  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
  II. Njoftojmë se, kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  I. “2T” shpk &”BE-IS” shpk &”Ergi” shpk
  Oferta ekonomike-Alternativa 1
  a. Banesë individuale 1+1, vlera 2,152,558.5 Lekë pa tvsh
  b. Banesë individuale 1+2, vlera 2,466,253.5 Lekë pa tvsh
  c. Banesë individuale 1+3, vlera 3,134,306.5 Lekë pa tvsh.
  II. “Company Riviera 2008” shpk &”Pepa Group” shpk &”Kacdedja” shpk
  Oferta ekonomike-Alternativa 1
  a. Banesë individuale 1+1, vlera 2,100,000 Lekë pa tvsh
  b. Banesë individuale 1+2, vlera 2,400,000 Lekë pa tvsh
  c. Banesë individuale 1+3, vlera 3,100,000 Lekë pa tvsh.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Company Riviera 2008” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Company Riviera 2008” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Company Riviera 2008” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Company Riviera 2008” shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”Kacdedja” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”Kacdedja” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”Kacdedja” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”Kacdedja” shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Tiranë REF-58145-05-14-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 27 datë 23 Shkurt 2021
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 27 datë 23 Shkurt 2021

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data