Open Procurement Albania

“HARTIMIN E PROJEKTIT TE NDERHYRJEVE REHABILITUESE/ PERSHATESE TE NEVOJSHME PER KTHIMIN E STRUKTURES SE OBJEKTEVE QE JANE KLASIFIKUAR SI OBJEKTE ME DEMTIME TE MEDHA STRUKTURORE OSE DEMTIME SHUME TE RENDA JOSTRUKTURORE NE BASHKINE LEZHE”. Programi i Rindertimit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Lezhë
Institucioni Prokurues Bashkia Lezhe
Objekti i Tenderit “HARTIMIN E PROJEKTIT TE NDERHYRJEVE REHABILITUESE/ PERSHATESE TE NEVOJSHME PER KTHIMIN E STRUKTURES SE OBJEKTEVE QE JANE KLASIFIKUAR SI OBJEKTE ME DEMTIME TE MEDHA STRUKTURORE OSE DEMTIME SHUME TE RENDA JOSTRUKTURORE NE BASHKINE LEZHE”. Programi i Rindertimit
Jane identifikuar si operatorë ekonomikë të suksesshëm për lidhjen e marrëveshjes kuadër:
1- Operatori Ekonomik “A&E ENGINEERING” Shpk
2- Operatori Ekonomik “INSTITUTI DEKLIADA - ALB” Shpk
3- Operatori Ekonomik “NET-GROUP”Shpk
Nr. Reference REF-94803-05-06-2021
Vlera / Fondi Limit 11 823 500,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 07-05-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 17-05-2021
Data e mbajtjes se tenderit 17-05-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues 1. “A&E ENGINEERING” Shpk
2. “INSTITUTI DEKLIADA - ALB” Shpk
3. “NET-GROUP”Shpk
4. “PNI-2001” SHPK & “G&K” SHPK & “ARCHISPACE” SHPK & “A.L.T.E.A. & GEOSTUDIO 2000” SHPK
5. “STUDIO SERVICES K–SA” Shpk & “GRAMA” Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • NET-GROUP
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 11 468 795,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 11468795
  Data e lidhjes se kontrates 24-06-2021
  Kohezgjatja e kontrates 12 Muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “A & E ENGINEERING” Shpk, për këto arsye:
  - nuk ka qenë pjesëmarrës në fazen e dyte të procedurës së minikonkurimit te sipercituar, pasi nuk eshte paraqitur sipas fteses per oferte ne daten dhe oren e caktuar, prane AK-se dhe per rrjedhoje nuk ka dorezuar, propozmin teknik dhe ekonomik nga ana e ketij Operatori Ekonomik.
  2. “PNI-2001” SHPK & “G&K” SHPK & “ARCHISPACE” SHPK & “A.L.T.E.A. & GEOSTUDIO 2000” SHPK, për këto arsye:
  - nuk ka ngarkuar ne SPE sigurimin e ofertes sipas shtojces 5, te kërkuar ne Kriteret e Vecanta te kualifikimit parashikuar kjo ne piken1/c.
  3. “STUDIO SERVICES K–SA” Shpk & “GRAMA” Shpk, për këto arsye:
  - Nuk ka ngarkuar ne SPE sigurimin e ofertes sipas shtojces 5, te kërkuar ne Kriteret e Vecanta te kualifikimit parashikuar kjo ne piken1/c.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës :
  1. Operatori Ekonomik “A&E ENGINEERING” Shpk
  2. Operatori Ekonomik “INSTITUTI DEKLIADA - ALB” SHPK
  3. Operatori Ekonomik ‘’NET-GROUP’’ sh.p.k
  ________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. “INSTITUTI DEKLIADA - ALB” SHPK, Vlera: 11705265 lekë pa TVSH
  2. ‘’NET-GROUP’’ sh.p.k, Vlera: 11468795 lekë pa TVSH ________________________________________________________________________________
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Lezhë REF-94803-05-06-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 97 datë 24 Qershor 2021
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 101 datë 29 Qershor 2021
  ‘’FORMULARI I NJOFTIMIT TË OPERATORËVE EKONOMIKË TË SUKSESSHËM NË MARRËVESHJEN KUADËR”

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data