Open Procurement Albania

Rehabilitim i Rrugës së Rrodokalit, Njësia administrative Proptisht

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Pogradec
Institucioni Prokurues Bashkia Pogradec
Objekti i Tenderit Rehabilitim i Rrugës së Rrodokalit, Njësia administrative Proptisht
Nr. Reference REF-95477-05-14-2021
Vlera / Fondi Limit 58 333 330,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 17-05-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 01-06-2021
Data e mbajtjes se tenderit 01-06-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. "Company Riviera 2008" shpk
2. “Eurondërtim 2000” shpk & “Almo Konstruksion” shpk
3. “Infinit” shpk & “S I R E T A 2F” shpk
4. “Leon Konstruksion“ shpk
5. “Rej” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • REJ
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 54 104 630,00
  Data e shpalljes se fituesit 11-10-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 16 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa. Kane marre pergjigje ne date 19.07.2021 me shkresat me nr. 3175/4 dhe 3175/5 prot.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. "Company Riviera 2008" shpk, për këto arsye:
  - Ka paraqitur oferte anomalisht te ulet.
  2. “Eurondërtim 2000” shpk & “Almo Konstruksion” shpk, për këto arsye:
  - Ka mungesë dokumentacioni përsa i përket kushtit të vendosur në DST pika 2.3.9, konkretisht mungon Leja Mjedisore III.1.B
  - ka mungesë dokumentacioni sipas pikës 2.3.8, konkretisht Autobotit të ujit I mungon certifikata e transportit lëshuar nga njësia vendore, kriter I kërkuar në DST.
  3. “Leon Konstruksion“ shpk, për këto arsye:
  - Ka mungesë dokumentacioni përsa i përket kushtit të vendosur në DST pika 2.3.9, konkretisht mungon Leja Mjedisore III.1.B.
  - Ka mungesë dokumentacioni sipas pikës 2.3.8, konkretisht Autobitumatrices I mungon leja e transportit lëshuar nga njësia vendore, kriter I kërkuar në DST.
  4. “Infinit” shpk &“SIRETA 2F” shpk, për këto arsye:
  - KPP gjykon se dokumentacioni i paraqitur nga oe ne proceduren e prokurimit nuk i ploteson kerkesat e AK dhe nuk konsiderohet i vlefshem.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Apelime dhe Vendime te KPP

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data