Open Procurement Albania

“Ndertim rrjet kanalizimi ne bllokun e kufizuar nga rruget: "Adem Sina", "Hiqmet Buzi", Sauk"

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane
Objekti i Tenderit “Ndertim rrjet kanalizimi ne bllokun e kufizuar nga rruget: "Adem Sina", "Hiqmet Buzi", Sauk"
Nr. Reference REF-04701-09-08-2021
Vlera / Fondi Limit 41 587 854,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 09-09-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 24-09-2021
Data e mbajtjes se tenderit 24-09-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 18
Operatore Konkurues 1. ” L.T.E Construksion” sh.p.k
2. “V.A.S Konstruksion” sh.p.k
3. “Nika”sh.p.k
4. “Modeste” sh.p.k & “Viante Konstruksion” sh.p.k
5. ”KMK” sh.p.k & ”Llazo” sh.p.k
6. “Ndregjoni” sh.p.k
7. ” Kacdedja” sh.p.k
8. ” Eurovia” sh.p.k
9. ” Sireta 2F” sh.p.k
10. ” Senka” sh.p.k
11. ” Kupa” sh.p.k
12. ”Arb & Trans -2010” sh.p.k
13. ” Pepa Group” sh.p.k
14. ” Kronos Konstruksion” sh.p.k
15. ” Ergi” sh.p.k
16. ” Anchor Investments” sh.p.k & “Lala” sh.p.k
17. ” Adriatik” sh.p.k
18. ”Be-IS” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “V.A.S Konstruksion” sh.p.k
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 29 347 096,00
  Data e shpalljes se fituesit 11-10-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 4 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. ”L.T.E Construksion” sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur asnjë inxhinier Hidroteknik si drejtues teknik në liçencen e e shoqërisë.
  2. ”Ergi” sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur dokumentacionin e plotë dhe të saktë për plotësimin e të gjitha kërkesave për kualifikim, në bazë të LPP neni 92 pika 3 Autoriteti ose enti kontraktor, në zbatim të pikës 4 të këtij neni, vlerëson një ofertë të vlefshme vetëm nëse ajo është në përputhje me të gjitha kërkesat dhe specifikimet e përcaktuara në njoftimin e kontratës dhe në dokumentet e tenderit, pa rënë ndesh me përcaktimet e nenit 38 të këtij ligji.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data