Open Procurement Albania

RINDERTIMI I “URES SE ZEZE” MBI LUMIN “DRIN” DHE REHABILITIMI I RRUGES “INXHINIER GJADRI”, LEZHE (Programi i Rindertimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Lezhë
Institucioni Prokurues Bashkia Lezhe
Objekti i Tenderit RINDERTIMI I “URES SE ZEZE” MBI LUMIN “DRIN” DHE REHABILITIMI I RRUGES “INXHINIER GJADRI”, LEZHE (Programi i Rindertimit)
Jane identifikuar si operatorë ekonomikë të suksesshëm për lidhjen e marrëveshjes kuadër:
1- Operatori Ekonomik “4 A-M” Shpk
2- Operatori Ekonomik “G.P.G. COMPANY” Shpk
Nr. Reference REF-09564-10-26-2021
Vlera / Fondi Limit 290 013 771,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 27-10-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-11-2021
Data e mbajtjes se tenderit 08-11-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues 1. “4 A-M” Shpk
2. “CURRI” Shpk & “BE-IS” Shpk
3. “G.P.G. COMPANY” Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • G.P.G.COMPANY
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 285 604 492,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 285604492
  Data e lidhjes se kontrates 24-01-2022
  Kohezgjatja e kontrates 12 Muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa. Me Vendim Nr. 949/2021, Komisioni i Prokurimit Publik ka vendosur te mos pranoje ankesen e BOE “CURRI” Shpk & “BE-IS” Shpk, duke lejuar Autoritetin Kontraktori vijimin e hapave te metejshem te proqedures se prokurimit.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “CURRI” Shpk & “BE-IS” Shpk, për këto arsye:
  - nuk ka ngarkuar ne SPE sigurimin e ofertes sipas shtojces 5, duke e bere te pa përmbushur kete kriter.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës :
  1. Operatori ekonomik “4 A-M” Shpk
  2. Operatori ekonomik “G.P.G. COMPANY” Shpk
  ________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. ‘’4 A-M” Shpk, Vlera: 289433680 lekë pa TVSH
  2. “G.P.G. COMPANY” Shpk, Vlera: 285604492 lekë pa TVSH
  ________________________________________________________________________________
  Vlera e kontrates eshte pa TVSH
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G.COMPANY viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G.COMPANY viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G.COMPANY viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G.COMPANY viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Lezhë REF-09564-10-26-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr.6 datë 19 Janar 2022
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr.10 datë 26 Janar 2022
  Apelime dhe Vendime te KPP
  ‘’FORMULARI I NJOFTIMIT TË OPERATORËVE EKONOMIKË TË SUKSESSHËM NË MARRËVESHJEN KUADËR”

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data