Open Procurement Albania

“Riforcimi dhe Rikonstruksioni i Biblotekes "Gjergj Fishta" dhe Pallatit te Kultures "Dede Ndue Lazri", ne Bashkine Lezhe”.(Programi i Rindertimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Lezhë
Institucioni Prokurues Bashkia Lezhe
Objekti i Tenderit “Riforcimi dhe Rikonstruksioni i Biblotekes "Gjergj Fishta" dhe Pallatit te Kultures "Dede Ndue Lazri", ne Bashkine Lezhe”.(Programi i Rindertimit)
Jane identifikuar si operatorë ekonomikë të suksesshëm për lidhjen e marrëveshjes kuadër:
- Operatori Ekonomik “JUNIK” Shpk
- Bashkimi Operatoreve Ekonomik “SHPRESA – AL” Shpk & “PEPA GROUP” Shpk & “KACDEDJA” Shpk
Nr. Reference REF-09565-10-26-2021
Vlera / Fondi Limit 241 578 098,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 27-10-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-11-2021
Data e mbajtjes se tenderit 08-11-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues 1. “AGI KONS” Shpk
2. “CURRI” Shpk & “BE-IS” Shpk
3. “JUNIK” Shpk
4. “LEON KONSTRUKSION” Shpk & “ERGI” Shpk
5. “SIRETA 2F” Shpk & “AGRI CONSTRUKSION” Shpk
6. “SHPRESA – AL” Shpk & “PEPA GROUP” Shpk & “KACDEDJA” Shpk
7. “STERKAJ” Shpk
8.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • JUNIK SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 236 725 554,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 236725554
  Data e lidhjes se kontrates 21-01-2022
  Kohezgjatja e kontrates 12 Muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “AGI KONS” Shpk, për këto arsye:
  - nuk ploteson kriterin nuk ploteson kriterin 2.1/b,te kritereve te vecanta te kualifikimit ku parashikohet se OE duhet te paraqesin: Deklaratë për paraqitje oferte të pavarur, sipas Shtojcës 4,pasi nga verifikimi ne SPE rezulton se operatoriekonomik nuk ka plotesuar sipas kerkesave ligjore piken 6 te kesaj shtojce ne te cilen duhet te klikonte nje nga alternativat
  2. “CURRI” Shpk & “BE-IS” Shpk, për këto arsye:
  - BOE nuk ka ngarkuar ne SPE sigurimin e ofertes sipas shtojces 5, duke e bere te pa përmbushur kete kriter
  3. “LEON KONSTRUKSION” Shpk & “ERGI” Shpk, për këto arsye:
  - Nga verifikimi ne SPE rezulton se asnje nga punonjesit e paraqitur nga BOE si stafi mbeshtetes nuk disponon Diplome te Shkolles se Mesme si Teknik Hidraulik
  - Nga verifikimi ne SPE rezulton se per Pllakat dhe Parketin, si dhe Materialet hidroizoluese (Katrama, Hidroizolues bikomponent) BOE ka paraqitur kontrate furnizimi me operator (furnizues) te cilet nuk jane prodhues
  4. “SIRETA 2F” Shpk & “AGRI CONSTRUKSION” Shpk, për këto arsye:
  - Nga verifikimi ne SPE rezulton se asnje nga punonjesit e paraqitur nga BOE si stafi mbeshtetes nuk disponon Diplome te Shkolles se Mesme si Teknik Hidraulik.
  5. “STERKAJ” Shpk, për këto arsye:
  - Nuk ploteson asnje nga kriteret e veçanta te kualifikimit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës :
  1. Operatori ekonomik “JUNIK” Shpk
  2. BOE “SHPRESA – AL” Shpk & “PEPA GROUP” Shpk & “KACDEDJA” Shpk
  ________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. “JUNIK” Shpk, Vlera: 236725554 lekë pa TVSH
  2. “SHPRESA – AL” Shpk & “PEPA GROUP” Shpk & “KACDEDJA” Shpk, Vlera: 239273426 lekë pa TVSH
  ________________________________________________________________________________
  Vlera e kontrates eshte pa TVSH
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per JUNIK SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per JUNIK SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per JUNIK SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per JUNIK SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Lezhë REF-09565-10-26-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr.6 datë 19 Janar 2022
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr.10 datë 26 Janar 2022
  ‘’FORMULARI I NJOFTIMIT TË OPERATORËVE EKONOMIKË TË SUKSESSHËM NË MARRËVESHJEN KUADËR”

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data