Open Procurement Albania

”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit).
Pajisje për kuzhinën dhe lavanderinë, ”Qendra Sociale “Të qëndrojmë së bashku”, me fond limit 950000 lekë pa tvsh

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit ”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit) Jane identifikuar si operatorë ekonomikë të suksesshëm për lidhjen e marrëveshjes kuadër:
1 Bashkimi i Operatorëve Ekonomike “M.LEZHA” shpk & ”ERALD”shpk
2 Operatori Ekonomik “ERZENI/SH “ SHPK
Nr. Reference REF-96163-05-21-2021
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 24-05-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-06-2021
Data e mbajtjes se tenderit 03-06-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “M.LEZHA” shpk & ERALDshpk
2. “BUNA” shpk
3. “ELDA VL” shpk
4. “ERZENI/SH “ SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “M.LEZHA” shpk - “ERALD” shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 939 000,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 939000
  Data e lidhjes se kontrates 09-12-2021
  Kohezgjatja e kontrates 2 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “BUNA” shpk, për këto arsye:
  - Pas hapjes së ofertave, Komisioni i Vlerësimit të Ofertave konstatoi se shoqëria “Buna” shpk, ka paraqitur në sistemin elektronik vetëm nje formular oferte të paplotësuar.
  2. “ELDA VL” shpk, për këto arsye:
  - Pas hapjes së ofertave, Komisioni i Vlerësimit të Ofertave konstatoi se shoqëria “Elda Vl” shpk, ka paraqitur në sistemin elektronik vetëm nje ekstrat të thjeshë, shkarkuar nga QKB
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës :
  1. BOE “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk
  2. Operatori Ekonomik “ERZENI/SH” shpk
  ________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk, Vlera 939000 lekë pa TVSH
  2. “ERZENI/SH” shpk, Vlera: 945150 lekë pa TVSH
  ________________________________________________________________________________
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “M.LEZHA” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “M.LEZHA” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “M.LEZHA” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “M.LEZHA” shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ERALD” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ERALD” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ERALD” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ERALD” shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Tiranë REF-96163-05-21-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr.175 datë 6 Dhjetor 2021
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr.183 datë 16 Dhjetor 2021

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data