Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Tiranë 2 32 - 32 - 845,380,273

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi, Ndërtimi i shkollës 9-vjecare “17- Shkurti”, Qesarakë e Vjetër” Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 17,827,170.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi, Ndërtimi i ri i shkollës në rrugën “Besim Daja” Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 15,075,470.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi, Ndërtimi i shkollës 9-vjecare “Dritas” Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 18,848,050.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi shkolla 9-vjeçare “Pezë -Helmës” (Programi i Rindërtimit). Lidhur Kontrata “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 4,022,540.00
Qeverisja Vendore Tiranë ”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit).
Pajisje për kuzhinën dhe lavanderinë, ”Qendra Sociale “Të qëndrojmë së bashku”, me fond limit 950000 lekë pa tvsh
Lidhur Kontrata “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 939,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë ”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit).
Mobilim me pajisje dhe orendi kopshti “Nr.42” me fond limit 11,160,520 pa tvsh
Lidhur Kontrata “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 10,885,620.00
Qeverisja Vendore Tiranë ”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit).
Mobilim me pajisje dhe orendi Qendra Sociale “Të qëndrojmë së bashku” me fond limit 9,568,800 pa tvsh
Lidhur Kontrata “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 9,300,300.00
Qeverisja Vendore Tiranë ”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit).
”Mobilim me pajisje dhe orendi shkolla 9-vjeçare “Pajan” me fond limit : 3850800 lekë pa tvsh
Lidhur Kontrata “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 3,742,530.00
Qeverisja Vendore Tiranë ”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit).
“Mobilim me pajisje dhe orendi shkolla 9-vjeçare “Pezë e Vogël” me fond limit : 15934666 lekë pa tvsh
Lidhur Kontrata “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 15,578,095.00
Qeverisja Vendore Tiranë ”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit).
“Mobilim me pajisje dhe orendi kopshti “Gurrë” me fond limit : 4,395,320 lekë pa tvsh
Lidhur Kontrata “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 4,330,430.00
Qeverisja Vendore Tiranë ”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit).
“Mobilim me pajisje dhe orendi shkolla 9-vjeçare “Hasan Vogli”me fond limit : 19,193,666 lekë pa tvsh
Lidhur Kontrata “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 18,786,695.00
Qeverisja Vendore Tiranë ”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit).
“Mobilim me pajisje dhe orendi shkolla 9-vjeçare “Lasgush Poradeci” me fond limit : 28,514,666 lekë pa tvsh
Lidhur Kontrata “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 27,478,275.00
Qeverisja Vendore Tiranë ”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit).
“Mobilim me pajisje dhe orendi shkolla 9-vjeçare “Murat Toptani” me fond limit : 17528466 lekë pa tvsh
Lidhur Kontrata “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 17,135,635.00
Qeverisja Vendore Tiranë ”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit).
“Mobilim me pajisje dhe orendi shkolla 9-vjeçare “Pezë e Madhe” me fond limit : 17134066 lekë pa tvsh
Lidhur Kontrata “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 16,737,345.00
Qeverisja Vendore Tiranë ”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit).
“Mobilim me pajisje dhe orendi shkolla 9-vjeçare “Qazim Turdiu” me fond limit : 30180248 lekë pa tvsh
Lidhur Kontrata “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 29,773,035.00
Qeverisja Vendore Tiranë ”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit).
“Mobilim me pajisje dhe orendi kopshti “Fikas” me fond limit : 3729620 lekë pa tvsh
Lidhur Kontrata “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 3,683,460.00
Qeverisja Vendore Tiranë ”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit).
“Mobilim me pajisje dhe orendi shkolla 9-vjeçare “Mangull” me fond limit: 14353506 lekë pa tvsh
Lidhur Kontrata “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 14,047,605.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.3 (Nr.8)” . (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 46,975,050.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.3 (Nr.7)” . (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 46,975,050.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.3 (Nr.6)” . (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 42,804,650.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.3 (Nr.5)” . (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 47,557,290.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.3 (Nr.4)” . (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 43,388,600.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.3 (Nr.2)” . (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 47,684,850.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.3 (Nr.1)” . (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 43,516,160.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.2 (Nr.4)” . (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 30,887,050.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.2 (Nr.3)” . (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 30,887,050.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi shkolla e mesme e përgjithshme “Sami Frashëri”. (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 43,530,378.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU 1 (Nr. 15)”. (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 48,911,180.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU 1 (Nr. 18)”. (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 48,911,180.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi “Rikonstruksioni i godinave Nr. 20-21, Nr. 22-23, në RSU Nr.1, me fond limit 86,218,750. (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 85,392,200.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data