Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Procuring Authority / Buyer Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
Qeverisja Vendore Tiranë 2 24 - 24 - 600,646,693

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi shkolla 9-vjeçare “Pezë -Helmës” (Programi i Rindërtimit). Signed the Contract “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 4,022,540.00
Local Unit Tiranë ”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit).
Pajisje për kuzhinën dhe lavanderinë, ”Qendra Sociale “Të qëndrojmë së bashku”, me fond limit 950000 lekë pa tvsh
Signed the Contract “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 939,000.00
Local Unit Tiranë ”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit).
Mobilim me pajisje dhe orendi kopshti “Nr.42” me fond limit 11,160,520 pa tvsh
Signed the Contract “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 10,885,620.00
Local Unit Tiranë ”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit).
Mobilim me pajisje dhe orendi Qendra Sociale “Të qëndrojmë së bashku” me fond limit 9,568,800 pa tvsh
Signed the Contract “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 9,300,300.00
Local Unit Tiranë ”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit).
”Mobilim me pajisje dhe orendi shkolla 9-vjeçare “Pajan” me fond limit : 3850800 lekë pa tvsh
Signed the Contract “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 3,742,530.00
Local Unit Tiranë ”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit).
“Mobilim me pajisje dhe orendi shkolla 9-vjeçare “Pezë e Vogël” me fond limit : 15934666 lekë pa tvsh
Signed the Contract “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 15,578,095.00
Local Unit Tiranë ”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit).
“Mobilim me pajisje dhe orendi kopshti “Gurrë” me fond limit : 4,395,320 lekë pa tvsh
Signed the Contract “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 4,330,430.00
Local Unit Tiranë ”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit).
“Mobilim me pajisje dhe orendi shkolla 9-vjeçare “Hasan Vogli”me fond limit : 19,193,666 lekë pa tvsh
Signed the Contract “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 18,786,695.00
Local Unit Tiranë ”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit).
“Mobilim me pajisje dhe orendi shkolla 9-vjeçare “Lasgush Poradeci” me fond limit : 28,514,666 lekë pa tvsh
Signed the Contract “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 27,478,275.00
Local Unit Tiranë ”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit).
“Mobilim me pajisje dhe orendi shkolla 9-vjeçare “Murat Toptani” me fond limit : 17528466 lekë pa tvsh
Signed the Contract “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 17,135,635.00
Local Unit Tiranë ”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit).
“Mobilim me pajisje dhe orendi shkolla 9-vjeçare “Pezë e Madhe” me fond limit : 17134066 lekë pa tvsh
Signed the Contract “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 16,737,345.00
Local Unit Tiranë ”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit).
“Mobilim me pajisje dhe orendi shkolla 9-vjeçare “Qazim Turdiu” me fond limit : 30180248 lekë pa tvsh
Signed the Contract “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 29,773,035.00
Local Unit Tiranë ”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit).
“Mobilim me pajisje dhe orendi kopshti “Fikas” me fond limit : 3729620 lekë pa tvsh
Signed the Contract “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 3,683,460.00
Local Unit Tiranë ”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit).
“Mobilim me pajisje dhe orendi shkolla 9-vjeçare “Mangull” me fond limit: 14353506 lekë pa tvsh
Signed the Contract “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 14,047,605.00
Local Unit Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.3 (Nr.8)” . (Programi i Rindërtimit). Announced the Winner “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 46,975,050.00
Local Unit Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.3 (Nr.7)” . (Programi i Rindërtimit). Announced the Winner “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 46,975,050.00
Local Unit Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.3 (Nr.6)” . (Programi i Rindërtimit). Announced the Winner “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 42,804,650.00
Local Unit Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.3 (Nr.5)” . (Programi i Rindërtimit). Announced the Winner ERZENI/SH 47,557,290.00
Local Unit Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.3 (Nr.4)” . (Programi i Rindërtimit). Announced the Winner ERZENI/SH 43,388,600.00
Local Unit Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.3 (Nr.2)” . (Programi i Rindërtimit). Announced the Winner ERZENI/SH 47,684,850.00
Local Unit Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.3 (Nr.1)” . (Programi i Rindërtimit). Announced the Winner ERZENI/SH 43,516,160.00
Local Unit Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.2 (Nr.4)” . (Programi i Rindërtimit). Announced the Winner ERZENI/SH 30,887,050.00
Local Unit Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.2 (Nr.3)” . (Programi i Rindërtimit). Announced the Winner ERZENI/SH 30,887,050.00
Local Unit Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi shkolla e mesme e përgjithshme “Sami Frashëri”. (Programi i Rindërtimit). Announced the Winner “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 43,530,378.00
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data