Open Procurement Albania

Kolaudimi i punimeve për objektin: “Hartim i projektit dhe zbatimit të punimeve për ndërtimin e godinës 15(seksioni 3)” në zonën zhvillimore “5 Maji”(Programi i Rindertimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Kolaudimi i punimeve për objektin: “Hartim i projektit dhe zbatimit të punimeve për ndërtimin e godinës 15(seksioni 3)” në zonën zhvillimore “5 Maji” (Programi i Rindertimit)
Nr. Reference REF-14453-12-07-2021
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 09-12-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 20-12-2021
Data e mbajtjes se tenderit 20-12-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1. “A&E Engineering” shpk
2. “A.SH. Engineering” shpk
3. “DEA-N CONSULTING STUDIO” shpk & “M.A.K Studio” shpk
4. “INFRATECH” shpk
5. “STATENG” shpk & “HE&SK 11” shpk
6. “TESLA VIZION” shpk & “NET-GROUP” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “TESLA VIZION” shpk - “NET-GROUP” shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 200 100,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 240120
  Data e lidhjes se kontrates 31-12-2021
  Kohezgjatja e kontrates 4 vjet
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa nuk ka pasur ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës :
  1. Operatori ekonomik “A&E Engineering” shpk
  2. Operatori ekonomik “A.SH. Engineering” shpk
  3. BOE “DEA-N CONSULTING STUDIO” shpk & “M.A.K Studio” shpk
  4. Operatori Ekonomike “INFRATECH” shpk
  5. BOE “STATENG” shpk & “HE&SK 11” shpk
  6. BOE “TESLA VIZION” shpk & “NET-GROUP” shpk
  ________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. “TESLA VIZION” shpk & “NET-GROUP” shpk, Vlera: 200100 lekë pa TVSH
  2. “DEA-N CONSULTING STUDIO” shpk & “M.A.K Studio” shpk, Vlera: 200260 lekë pa TVSH
  3. “STATENG” shpk & “HE&SK 11” shpk, Vlera: 208000 lek pa TVSH
  4. “A & E ENGINEERING” shpk, Vlera: 213500 lek pa TVSH
  ________________________________________________________________________________
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “TESLA VIZION” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “TESLA VIZION” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “TESLA VIZION” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “TESLA VIZION” shpk viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Tiranë REF-14453-12-07-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 5 datë 18 Janar 2022
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 5 datë 18 Janar 2022

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data