Open Procurement Albania

Mbikqyrje punimesh për objektin: “Rikonstruksioni i shkollës 9-vjeçare Milot dhe shkollës së Mesme Milot, Bashkia Kurbin, në kuadër të procesit të rindërtimit (Programi i Rindertimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kurbin
Institucioni Prokurues Bashkia Kurbin
Objekti i Tenderit Mbikqyrje punimesh për objektin: “Rikonstruksioni i shkollës 9-vjeçare Milot dhe shkollës së Mesme Milot, Bashkia Kurbin, në kuadër të procesit të rindërtimit (Programi i Rindertimit)
Nr. Reference REF-29937-05-18-2022
Vlera / Fondi Limit 2 869 979,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 19-05-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-05-2022
Data e mbajtjes se tenderit 30-05-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “INSTITUTI DEKLIADA - ALB” SHPK & “ARENA MK” SHPK
2. “MCE” SHPK & “INDAY -18” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • INSTITUTI DEKLIADA-ALB - ARENA MK SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 700 000,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa nuk ka pasur ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës :
  1. “INSTITUTI DEKLIADA - ALB” SHPK & “ARENA MK” SHPK
  2. “MCE” SHPK & “INDAY -18” SHPK

  ________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. “INSTITUTI DEKLIADA - ALB” SHPK & “ARENA MK” SHPK, Vlera: 2700000 lekë pa TVSH
  2. “MCE” SHPK & “INDAY -18” SHPK, Vlera: 2869000 lekë pa TVSH
  ________________________________________________________________________________
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INSTITUTI DEKLIADA-ALB viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INSTITUTI DEKLIADA-ALB viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INSTITUTI DEKLIADA-ALB viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INSTITUTI DEKLIADA-ALB viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARENA MK SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARENA MK SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARENA MK SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARENA MK SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Kurbin REF-29937-05-18-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 99 datë 19 Korrik 2022
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data