Open Procurement Albania

“Rehabilitim i kanalit të ujërave të larta në lagjen Kongresi i Lushnjes”

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Lushnje
Institucioni Prokurues Bashkia Lushnje
Objekti i Tenderit “Rehabilitim i kanalit të ujërave të larta në lagjen Kongresi i Lushnjes”
Nr. Reference REF-45384-10-11-2022
Vlera / Fondi Limit 14 878 811,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 12-10-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-10-2022
Data e mbajtjes se tenderit 28-10-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues 1. “2 N ” shpk
2. “AIDA CONSTRUCTION”
3. “DENIS-05” shpk
4. “FLED” shpk
5. “GLAVENICA ” shpk
6. “INA ” shpk
7. “K.M.K ” shpk
8. “LLAZO ” shpk
9“SHENDELLI ” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • 2 N
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 9 766 565,00
  Data e shpalljes se fituesit 23-11-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 11719878
  Data e lidhjes se kontrates 07-12-2022
  Kohezgjatja e kontrates 107 (njëqind e shtatë) ditë kalendarike.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1.K.M.K shpk, per arsye:
  -Ne Formularin Permbledhes te Vetedeklarimit ,Shtojca 8,pika C ,Deklarate per disponimin e mjeteve/pajisjeve/makinerive te nevojshme per realizimin e punimeve objekt kontrate, rezulton se mjetet Eskavator me goma dhe Instrument per punime gjeodezike i ka te angazhuara ne proceduren e prokurimit qe eshte shpallur fitues dhe eshte ne proces zbatimi , me objekt: Nderhyrje ne infrastrukturen e rrugeve Vasilika Gogu dhe Hysen Dervishi, me Autoritetin Kontraktor Bashkia Lushnje.

  2.GLAVENICA shpk, per arsye:
  -nuk ploteson kriteret e veçanta te kualifikimit te DST, Kapaciteti Teknik, piken 2.7 ku citohet se: Operatori ekonomik pjesemarres, per realizimin e kontrates, duhet te disponoje, mjetet dhe pajisjet e meposhtme: Kamion vetshkarkues mbi 10 ton Cope 3 Pronesi ose me qera.Pasi ka deklaruar ne shtojcen 8, vetem 1 (nje) Kamion vetshkarkues mbi 10 ton dhe jo 3 sa jane kerkuar,gje qe bie ne kundershtim me kerkesat e DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 173 datë 19 Dhjetor 2022
  Relacion Teknik
  Grafiku i Punimeve
  Projekti

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data