Open Procurement Albania

Rikonstruksion i stacionit te pompave dhe lidhjet e abonenteve ne Ksamil

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Sarandë
Institucioni Prokurues Sh.A Ujësjellës Kanalizime Sarandë
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i stacionit te pompave dhe lidhjet e abonenteve ne Ksamil
Nr. Reference REF-40203-08-30-2022
Vlera / Fondi Limit 45 243 244,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 01-09-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 29-09-2022
Data e mbajtjes se tenderit 29-09-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1.“Adriatik ” shpk
2.“ASI- 2A” shpk
3.“BE-IS ” shpk
4.“Cogren ” shpk
5.“Curri” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • CURRI SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 45 193 477,00
  Data e shpalljes se fituesit 19-10-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 45193477
  Data e lidhjes se kontrates 03-11-2022
  Kohezgjatja e kontrates 1 vit
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1.“Adriatik” shpk, per arsye:
  -nuk permbush piken 2.3.1. OE duhet te paraqese deshmi per pervojen e meparshme te ngjashme. Formulari I vleresimit nuk eshte plotesuar sipes shtojces 9. Nuk eshte dhene % e bashkimit te OE dhe pershkrimi I puneve te kryera nga seicili anetar per te gjykuar per vleren e punimeve te kryera nga OE. Nuk ka paraqitur Mareveshje bashkepunimi me OE “Varaku”. Ne objektin “Rehabilitimi I rrjetit te furnizimit me uje Lushnje” nuk ka miratim si nenkontraktor nga Autoriteti Kontraktor, Sh.A. Ujesjelles Kanalizime Lushnje.
  -nuk permbush piken 2.3.10. Mjeku I ka perfunduar liçensa me date 20.07.2020.
  -nuk permbush piken 2.3.11. , nuk ka paraqitur katalogun e produkteve sipas specifikimeve teknike per pompat, panelet dhe matesat e ujit.

  2. “ ASI- 2A” shpk, per arsye:
  -nuk permbush piken 2.3.1. OE duhet te paraqese deshmi per pervojen e meparshme te ngjashme. Formulari I vleresimit nuk eshte plotesuar sipes shtojces 9. Nuk eshte dhene % e bashkimit te OE dhe pershkrimi I puneve te kryera nga seicili anetar per te gjykuar per vleren e punimeve te kryera nga OE. Nuk ka paraqitur Kontraten e bashkepunimit te Operatoreve me OE “Shendellia”sh.p.k. dhe Prokuren e Posacme.

  3. “ BE-IS ” shpk, per arsye:
  -nuk permbush piken 2.3.11. Nuk ka autorizim te prodhuesit per listen e mallrave, nuk ka paraqitur katalogun e produkteve sipas specifikimeve teknike per pompat, panelet dhe matesat e ujit .

  4.“ Cogren ” shpk, per arsye:
  -nuk permbush piken 1.2 Kapaciteti ekonomik dhe financiar, pika 2.2.2. OE nuk ka paraqitur bilancet vjetore per vitet financiare 2019,2020,2021 me Akt Ekspertizen perkatese.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per CURRI SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per CURRI SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per CURRI SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per CURRI SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 152 datë 7 Nëntor 2022
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data