Open Procurement Albania

” Investime ne kuader te projektit ” Bashki me shfrytezim inteligjen energjie “ ( Bashki te zgjuara energjie)"

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Shkodër
Institucioni Prokurues Bashkia Shkoder
Objekti i Tenderit ” Investime ne kuader te projektit ” Bashki me shfrytezim inteligjen energjie “ ( Bashki te zgjuara energjie)"
Nr. Reference REF-49455-11-10-2022
Vlera / Fondi Limit 65 687 642,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 11-11-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-11-2022
Data e mbajtjes se tenderit 30-11-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues 1. BOE “ITE Engineering” sh.p.k. & “ITE Group” sh.p.k, & “SIRETA 2 F”
2. BOE “Karl Gega Konstruksion” sh.p.k, & “Alb Konstruksion“ sh.p.k,
3. “Cara” sh.p.k
4. BOE “ELAL COM” sh.p.k, & “MELA” sh.p.k,
5. BOE“GRIALD” sh.p.k. & “Be-Is” sh.p.k
6. “LEON KONSTRUKSION” sh.p.k.
7. BOE “PREKA” sh.p.k & “Ndërtuesi 2014” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “ELAL COM” sh.p.k - “MELA” sh.p.k,
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 52 136 363,00
  Data e shpalljes se fituesit 23-01-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 8 muaj .
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. BOE Karl Gega Konstruksion sh.p.k, dhe Alb Konstruksion sh.p.k, per arsye: -Nuk ploteson kriterin e vendosur ne dokumentat e tenderit, shtojca 7, kriteret e vecanta te kualifikimit,pika 2.3.1Kapaciteti teknik
  -Nuk ploteson piken 2.3.10Kapaciteti teknik,pika 3

  2. ITE Engineering sh.p.k. , ITE Group sh.p.k, dhe SIRETA 2 F, per arsye:
  -Ka gabim ne oferten e ofruar ne masen 1.002 perqind pasi tek seksioni punime elektrike,zeri nr.1 AN Punime te ndryshme(kabell lidhje,automat,leje lidhje) nuk ka vendosur vlere dhe nuk e ka llogaritur si vlere ne preventivin total.Vlera e korrigjuar e ofertes eshte 4,111,046 leke pa tvsh qe e tejkalon vleren e fondit limit te vene ne dispozicion nga AK qe eshte 4,106,666 leke pa tvsh
  -ITE Group sh.p.k nuk ploteson kriterin e vendosur ne dokumentat e tenderit, shtojca 7, kriteret e vecanta te kualifikimit,pika 2.3.1Kapaciteti teknik
  -ITE Group sh.p.k nuk ka paraqitur asnje kontrate pune te ngjashme ne raport me perqindjen e pjesemarrjes.
  -ITE Engineering sh.p.k nuk eshte deklaruar se disponon inxhinier elektrik per realizimin e punimeve qe ka marre persiper ti realizoje sipas aktmarreveshjes se bashkepunimit.
  -Formulari i vetdeklarimit sipas shtojces nr.8 i paraqitur nga shoqeria Sireta 2 F sh.p.k. nuk eshte sipas formatit te shtojces se publikuar ne DST.
  -Ne formular eshte deklaruar vetem njeri nga anetaret e bashkimit te operatoreve qe duhej te deklaroheshin 2(dy).
  -Ne preventivin e punimeve te paraqitur nga ofertuesi, per rrugen Kole Heqimi, ka gabim ne volume e punimeve per zerin AN12F.V Kabell FG16OR 16 4x6 mm2 , sasia e parashikuar nga AK eshte 955 ml ndersa ofertuesi e ka paraqitur 995 ml
  - Ne baze te aktmarreveshjes se bashkepunimit mes tre shoqerive nr.1965 rep, nr.663 kol date 30.11.2022 perqindja e pjesemarrjes se shoqerise ITE Group sh.p.k eshte 20 perqind , per shoqerine ITE Engineering sh.p.k eshte 50 Perqind ndersa per shoqerine SIRETA 2 Fdo te jete 30 perqind ndersa nga verifikimi i zerave te preventivit ndarja eshte bere gabim si me poshte:
  ITE Group sh.p.k rezulton 23.058 perqind
  ITE Engineering sh.p.k rezulton 54.68 perqind
  SIRETA 2 F rezulton 22.26 perqind

  3. Cara sh.p.k, per arsye:
  -Formulari permbledhes i Vetdeklarimit sipas shtojces nr.8 nuk eshte sipas formatit te shtojces se publikuar ne DST
  -Nuk jane paraqitur te dhena per mjetet autobitumatrice,asfaltoshtruese,trapano dhe aparat luxmeter.
  -Nuk ploteson piken 2.3.10Kapaciteti teknik,pika 3

  4. BOE GRIALD sh.p.k. dhe Be Is sh.p.k
  -Nuk ploteson piken 2.3.10Kapaciteti teknik,pika 3
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ELAL COM” sh.p.k viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ELAL COM” sh.p.k viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ELAL COM” sh.p.k viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ELAL COM” sh.p.k viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “MELA” sh.p.k, viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “MELA” sh.p.k, viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “MELA” sh.p.k, viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “MELA” sh.p.k, viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafik Punimesh
  Planimetria e Ndricimit
  Raport Teknik, rruga Edith Durham dhe sheshi Isa Boletini
  Raport Teknik, rruga Willson dhe sheshi 2 Prilli
  Skema elektrike e ndricimit te Panelit, Katedrale
  Skema elektrike e ndricimit te Panelit, Parruce

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data