Open Procurement Albania

Rikualifikimi i bllokut, që kufizohet nga “Teodor Keko”, “Tom Plezha”, “Mikel Maruli” dhe “Loni Ligori"

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Rikualifikimi i bllokut, që kufizohet nga “Teodor Keko”, “Tom Plezha”, “Mikel Maruli” dhe “Loni Ligori"

Burimi i financimit: të ardhurat e Bashkisë Tiranë për vitin 2022, miratuar me VKB Nr. 108, date 15.11.2022 ”Per disa ndryshime ne VKB Nr. 166, datë 24.12.2021 të Këshillit Bashkiak “Për miratimin e programit buxhetor afatmesëm 2022-2024 dhe detajimin e buxhetit të Bashkisë së Tiranës për vitin 2022 (e ndryshuar)”
Nr. Reference REF-54151-12-19-2022
Vlera / Fondi Limit 319 325 895,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 20-12-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-01-2023
Data e mbajtjes se tenderit 12-01-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 20
Operatore Konkurues 1. “ELDA-VL” shpk
2. “S I R E T A 2F” shpk
3. “4 A-M” shpk
4. “A.N.K.” shpk
5. “K A C D E D J A” shpk
6. “KTHELLA” shpk
7. “BAMI” shpk
8. BOE “EUROKOS HOLDING SH.P.K DEGA NE SHQIPERI” shpk & “DENIS-05” shpk
9. “ALBA KONSTRUKSION” shpk
10. BOE “BE - IS” shpk & “ERGI” shpk
11. “SALILLARI” shpk
12. BOE “JUBICA.” shpk & “ALMO KONSTRUKSION” shpk
13. BOE “METEO.”Shpk & “Shendelli” shpk & “TOTILA” shpk
14. “VELLEZERIT HYSA” shpk
15. “AGRI CONSTRUCTION” shpk
16. BOE “ALB SHPRESA” shpk & “MELA.” shpk
17. “GJIKURIA” shpk
18. BOE “PE – VLA - KU” shpk & “ED KONSTRUKSION” shpk
19. “ULZA” shpk
20.“LIQENI” sha
Operator Ekonomik Kontraktues
 • S I R E T A 2F
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 222 222 222,00
  Data e shpalljes se fituesit 23-01-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 266666666
  Data e lidhjes se kontrates 21-02-2023
  Kohezgjatja e kontrates 12 (dymbedhjete) muaj kalendarik duke nisur nga data e lidhjes së kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomik te meposhtem:
  1. ELDA VL shpk, per arsye:
  -Nuk ka plotesuar asnje nga kerkesat e percaktuara ne Dokumentat Standart te Tenderit.

  2. ALBA KONSTRUKSION shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson piken 5 te kapacitetit teknik te Dokumenteve Standarte te Tenderit, pasi stafi inxhinierik dhe teknik rezulton i angazhuar ne kontarten e lidhur me Bashkine Tirane, me objekt Rikonstruksioni i rrugës Agallarëve e cila i vazhdon efektet ligjore, teknike dhe financiare
  -Nuk ploteson piken 13 te kapacitetit teknik te Dokumenteve Standarte te Tenderit, pasi mjetet rezultojne te angazhuar ne kontarten e lidhur me Bashkine Tirane, me objekt Rikonstruksioni i rruges Agallarëve e cila i vazhdon efektet ligjore, teknike dhe financiare cka bie ne kundershtim edhe me kerkesen e germes g”.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S I R E T A 2F viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S I R E T A 2F viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S I R E T A 2F viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S I R E T A 2F viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 19 datë 27 Shkurt 2023
  Plan Gjelberimi
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Plan i Prishjeve te Objekteve
  Projekti Infrastrukturor
  Raporti Topografik
  Raporti Gjeologjikk

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data