Open Procurement Albania

Asfaltim te rrjetit rrugor ne njesite administrative Pogradec

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Pogradec
Institucioni Prokurues Ndermarrja e Mirembajtjes se Infrastrukturave dhe Puneve Publike Pogradec
Objekti i Tenderit Asfaltim te rrjetit rrugor ne njesite administrative Pogradec

Burimi i financimit: "Buxheti i Bashkisë-Te ardhurat"
Nr. Reference REF-59703-02-20-2023
Vlera / Fondi Limit 165 388 907,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 21-02-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-03-2023
Data e mbajtjes se tenderit 09-03-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues 1. "Rej" SHPK
2.BOE "Infinit" SHPK &“L.T.E Construction” shpk
3. BOE "Ina" SHPK &“2 N” shpk
4. “4 A-M” shpk
5.“Alb Building” shpk
6.BOE “Desaret COMPANY” shpk &“Rruge Sinjalistike Mirembajtje & Hidro Company”
7. “PE-VLA-KU” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • REJ
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 117 968 480,00
  Data e shpalljes se fituesit 11-04-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 141562176
  Data e lidhjes se kontrates 26-04-2023
  Kohezgjatja e kontrates 14 muaj.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. BOE Infinit SHPK dhe L.T.E Construction shpk , per arsye:
  -Nuk ploteson kapacitetet teknike per kualifikim.
  -Infinit shpk nuk provon se zoteron forcen punetore per realizimin e zerave qe ka marre persiper ne marreveshjen e bashkepunimit.
  -Infinit shpk nuk arrin te provoje qe zoteron te gjitha mjetet dhe pajisjet e duhura per realizimin e zerave qe ka marre persiper ne marreveshjen e bashkepunimit.
  -Infinit shpk ka paraqitur isot e kerkuara ne DST, pasi ka paraqitur iso te pezulluara

  2.BOE Desaret COMPANY shpk dhe Rruge Sinjalistike Mirembajtje Hidro Company, per arsye: -Nuk i ploteson kriteret e vecanta te Kapacitetit Ekonomik dhe Financiar per kualifikim, te percaktuara ne DT.
  -Nuk i ploteson kapacitetet teknike per kualifikim.
  -Rruge Sinjalistike Mirembajtje dhe Hidro Company ka paraqitur Vertetimin per Xhiron e tre viteve te fundit me nr.T07887016 date 03.03.2023 me ane te te cilit vertetohet se: per vitin 2019 xhiroja ka qene 73,419,084 leke; per vitin 2020 xhiroja ka qene 65,254,626 leke; per vitin 2021 xhiroja ka qene 90,440,604 leke. Por, vlera e paraqitur per te treja vitet nuk e permbush kriterin e pikes 2.2.1 te kapacitetit ekonomik dhe financiar eshte kerkuar pasi jane me te ulta se vlera e kerkuar ne piken 2.2.1 te DST prej 142,234,460 leke.
  -Ne kontraten e bashkepunimit per bashkimin e perkohshem te shoqerive te dates 06.03.2023 te lidhur midis Desaret COMPANY shpk dhe Rruge Sinjalistike Mirembajtje Hidro Company.Nga perllogaritja e 86 perqind te ofertes prej 124,041,510 leke pa TVSH rezulton se eshte 106,675,699 leke pa TVSH, nderkohe qe Rruge Sinjalistike Mirembajtje Hidro Company ka marre persiper kryerjen e punimeve ne nje vlere prej 106,556,050 leke pa TVSH, vlere kjo me e ulet se perqindja e marre persiper ne kontraten e bashkepunimit per bashkimin e perkohshem te shoqerive te dates 06.03.2023.
  -Rruge Sinjalistike Mirembajtje dhe Hidro Company ne formularin e vetedeklarimit ka deklaruar 2 manovratore, duke mospermbushur kriteret e DST dhe nuk i permbahet perqindjes se marre persiper ne kontraten e bashkepunimit dhe zerave qe merr persiper te kryeje.

  3. PE VLA KU SHPK, per arsye:
  -Nuk ploteson kerkesat e pergjithshme per kualifikim.
  -Nuk ploteson kapacitetet teknike per kualifikim.
  -Ka paraqitur oferte ekonomike mbi vleren e fondit limit, si dhe nje preventiv qe nuk i perket preventivit te kerkuar nga AK per kete procedure prokurimi.
  -Ne formularin e vetedeklarimit nuk ka deklaruar te gjithe punonjesit e kerkuar ne DST, ka deklaruar vetem 3 teknike ndertimi, 2 manovratore dhe 8 shofere.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 41 datë 8 Maj 2023
  Relacion Argumentimi
  Analize per Kangjell Metalike
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Projekti

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data