Open Procurement Albania

Materiale per ngrohje dru zjarri

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Maliq
Institucioni Prokurues Bashkia Maliq
Objekti i Tenderit Materiale per ngrohje dru zjarri
Nr. Reference REF-82257-10-04-2023
Vlera / Fondi Limit 8 203 213,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 05-10-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 17-10-2023
Data e mbajtjes se tenderit 17-10-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “YLLI MYTEVELI” P.F
2. “KOPAÇI ” Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KOPAÇI SHPK(K27713629E)
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 8 051 435,00
  Data e shpalljes se fituesit 20-11-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 1 vit nga lidhja e marrëveshjes kuadër
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1.Ylli Myteveli P.F, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur lejen e shfrytezimit te lendes drusore
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Më datë 26.10.2023, pranë autoritetit kontraktor dhe njëherazi pranë Komisionit të Prokurimit Publik, është administruar ankesa 3 e operatorit ekonomik Ylli Myteveli” Pf, dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi skualifikimin e ofertës të paraqitur nga operatori ekonomike “Ylli Myteveli” Pf.

  Më datë 23.11.2023, pranë autoritetit kontraktor dhe njëherazi pranë Komisionit të Prokurimit Publik, është administruar ankesa 3 e operatorit ekonomik Ylli Myteveli” Pf, dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi skualifikimin e ofertës të paraqitur nga operatori ekonomike “Ylli Myteveli” Pf.

  Më datë 14.11.2023, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi dëgjoi relatorin e çështjes, shqyrtoi parashtrimet me shkrim e pretendimet e ankimuesit, dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të mos pranojë ankesën e operatorit ekonomik “Ylli Myteveli” Pf
  2. Autoriteti kontraktor lejohet të vijojë hapat e mëtejshëm të procedurës së prokurimit.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KOPAÇI SHPK(K27713629E) viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KOPAÇI SHPK(K27713629E) viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KOPAÇI SHPK(K27713629E) viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KOPAÇI SHPK(K27713629E) viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankimimi “Ylli Myteveli” Pf
  Formular Ankimimi “Ylli Myteveli” Pf
  Formular Vendimi KPP

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data