Open Procurement Albania

Studim Projektime në programin e Kulturës dhe Turizmit”.

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Studim Projektime në programin e Kulturës dhe Turizmit”.
Nr. Reference REF-88379-11-20-2023
Vlera / Fondi Limit 23 992 185,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Shërbim konsulence
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 21-11-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 06-12-2023
Data e mbajtjes se tenderit 06-12-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 14
Operatore Konkurues Kane qene pjesemarres ne konkurim operatoret ekonomike e emposhtem:
1. “A & E Engineering” shpk
2. BOE “NET GROUP” shpk, & “DAAM” shpk,
3. “INFRATECH” shpk
4. “INSTITUTI DEKLIADA-ALB” shpk,
5. BOE “MCE” shpk, & “STATENG” shpk,
6. “STUDIO-REBUS” shpk
7. BOE “IGROUP” shpk & “TOWER”shpk, & “TAULANT” shpk
8. BOE “ARCHISPACE” shpk &“ARKIMADE” shpk,
9. BOE “ZENIT & CO” shpk, & “ FTA STUDIO” shpk,
10. “S & L STUDIO” shpk
11. BOE “KLODIODA” shpk & “ATRIA STUDIO” shpk & “A.L.T.E.A. & GEOSTUDIO 2000” shpk
12. BOE “DERBI-E” shpk & ”DEDJA&SALILLARI” shpk & “UDV architects” shpk
13. BOE “C.E.C GROUP” shpk & “MF INVEST GROUP” shpk
14. BOE“A.SH. Engineering” shpk & “ERSIM/M” shpk

Janë identifikuar si operatorë ekonomikë të suksesshëm (paraprak) të procedurës së prokurimit:
1. “A & E Engineering” shpk, me vlere 23,600,000 lekë pa tvsh
2. BOE “NET GROUP” shpk, & “DAAM” shpk, me vlere 23,992,185 lekë pa tvsh
3. “INFRATECH” shpk, me vlere 23,990,000 lekë pa tvsh
4. “INSTITUTI DEKLIADA-ALB” shpk,me vlere 23,915,000 lekë pa tvsh
5. BOE “MCE” shpk, & “STATENG” shpk, me vlere 23,992,185 lekë pa tvsh
6. “STUDIO-REBUS” shpk, me vlere 23,992,185 lekë pa tvsh
7. BOE “IGROUP” shpk & “TOWER”shpk, & “TAULANT” shpk, me vlere 23,992,185 lekë pa tvsh
8. BOE “ARCHISPACE” shpk &“ARKIMADE” shpk, me vlere 23,992,185 lekë pa tvsh
9. BOE “ZENIT & CO” shpk, & “ FTA STUDIO” shpk, me vlere 23,752,263 lekë pa tvsh
10. “S & L STUDIO” shpk me vlere 23,992,185 leke pa tvsh

Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 11-06-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj kalendarike.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike e meposhtem:
  1. BOE “KLODIODA” shpk & “ATRIA STUDIO” shpk & “A.L.T.E.A. & GEOSTUDIO 2000” shpk, per arsye:
  -Nuk ka deklaruar Inxhinier IT/Telekomunikacion/Elektronik/Sistemesh
  -Nuk ka deklaruar 1 (një) punonjës të pajisur me certificate lëshuar nga Ministria e Mjedisit për Vlerësimin e Ndikimit në Mjedis.

  2. BOE “DERBI-E” shpk & ”DEDJA&SALILLARI” shpk & “UDV architects” shpkper arsye:
  -Nuk ka deklaruar1 (nje) Auditues energjetik
  -”DEDJA” & “SALILLARI” shpk, nuk kane paraqitur Formularin Përmbledhës të Vetëdeklarimit, sipas shtojcës 12, në emrin e subjektit

  3. BOE “C.E.C GROUP” shpk & “MF INVEST GROUP” shpk per arsye:
  -“CEC Group” shpk ka paraqitur PAS 99:2012, Sistemi i Menaxhimit të Integruar, ku rezulton se data e skadencës së certifikatës është më datë 23.10.2023
  -“MF INVEST GROUP” shpk nuk ka paraqitur ISO PAS 99:2012, Sistemi i Menaxhimit të Integruar

  4. BOE“A.SH. Engineering” shpk & “ERSIM/M” shpkper arsye:
  -“ERSI/M " shpk ka dorëzuar shtojcën 12 “Deklaratë mbi përmbushjen e kritereve të përgjithshme nga ku rezulton se nuk ka deklaruar z. G.G si administrator dhe si ortak
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Tiranë REF-88379-11-20-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Termat e References
  Procesverbal "Per argumentimin e Realizimit te Procedures ne nje Kontrate"
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data