Open Procurement Albania

Blerje materiale kancelarie dhe te ngjashme

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Institucioni Prokurues Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Durrës Sh.A
Objekti i Tenderit Blerje materiale kancelarie dhe te ngjashme
Nr. Reference REF-92436-12-28-2023
Vlera / Fondi Limit 7 999 967,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 29-12-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-01-2024
Data e mbajtjes se tenderit 09-01-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. LIBRARI DYRRAHU
2. InfoSoft Office SHPK
3. Interlogistic sh.p.k
4. “IT GJERGJI KOMPJUTER SH.P.K”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • LIBRARI DYRRAHU
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4 067 900,00
  Data e shpalljes se fituesit 21-02-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Afati i lëvrimit të materialeve objekt prokurimi të jetë jo me vonë se 30 ditë nga dita e nesërme e punës pas nenshkrimit të kontratës
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. IT GJERGJI KOMPJUTER SH.P.K, per arsye:
  -Ka paraqit mostren Zarfa plasmasi me vrima A4 100 micron. Pako me 100 cope diten e hapjes se ofertave, por nuk eshte paraqitur sipas specifikimeve teknike te kerkuara ne DST
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Më datë 03.01.2024, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është paraqitur ankesa e operatorit ekonomik “Interlogistic” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me modifikimin e dokumentave të tenderit.

  Më datë 19.01.2024, Komisioni i Prokurimit Publik pasi shqyrtoi ankesën e paraqitur nga operatori ekonomik ankimues dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të mos pranojë ankesën e operatorit ekonomik “Interlogistic” SHPK
  2. Autoriteti kontraktor të kryejë modifikimn e dokumentave të tenderit sipas konstatimeve të Komisionit të Prokurimit Publik

  Më datë 26.01.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi dokumentacionin e çështjes dhe e diskutoi në tërësi vendosi:
  1. Të lejojë autoritetin kontraktor të vijojë me hapat e mëtejshme te procedurës së prokurimit.

  Më datë 27.02.2024, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është administruar ankesa e operatorit ekonomik “InfoSoft Office” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me kundërshtimin e vendimit të Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi kualifikimin e ofertës së paraqitur nga operatori ekonomik “Librari Dyrrahu” SHPK dhe “INTERLOGISTIC” SHPK.

  Më datë 27.02.2024, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është protokolluar ankesa e operatorit ekonomik “INTERLOGISTIC” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me kundërshtimin e vendimit të Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi kualifikimin e ofertës së paraqitur nga operatori ekonomik “Librari Dyrrahu” SHPK.

  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankimimi “Interlogistic” SHPK
  Formular Vendimi KPP
  Formular Vendimi KPP
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak
  Formular Ankimimi “InfoSoft Office” SHPK
  Formular Ankimimi “INTERLOGISTIC” SHPK

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data