Open Procurement Albania

Rehabilitimi i sheshit publik pranë Mauzoleumit faza I.
Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Institucioni Prokurues Bashkia Durrës
Objekti i Tenderit Rehabilitimi i sheshit publik pranë Mauzoleumit faza I.
Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve.
Nr. Reference REF-61562-12-06-2016
Vlera / Fondi Limit 332 946 000,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 07-12-2016
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-12-2016
Data e mbajtjes se tenderit 30-12-2016
Nr. i Operatoreve Konkurues 11
Operatore Konkurues S I R E T A 2F SHPK & AGRI CONSTRUCTION SHPK & SELAMI SHPK - BAJRAMI N. & FUSHA SHPK - MELA SHPK & ALB SHPRESA SHPK & CURRI SHPK - ALKO-IMPEX General Construcion SHPK - A.L-ASFALT SHPK - GENER 2 SHPK - BE-IS SHPK - A.N.K SHPK - ALB-BUILDING SHPK - CAUSHI SHPK - VARAKU SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • BAJRAMI N SHPK - FUSHA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 279 457 740,00
  Data e shpalljes se fituesit 27-01-2017
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 335349288
  Data e lidhjes se kontrates 13-04-2017
  Kohezgjatja e kontrates 200 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane s’kualifikuar ofertuesit e meposhtem: 1. ALKO-IMPEX General Construction 2. CAUSHI 3. VARAKU 4. S I R E T A 2F dhe AGRI dhe SELAMI Per arsyet e meposhtme: - Ofertuesi ALKO-IMPEX General Construction me vlere te ofertes 286’577’000 leke , nuk ka përmbushur kërkesat për kualifikim te kerkuara ne dokumentat e tenderit ; 1-Per kriterin e kerkuar ne DT; f. Një çertifikatë të gjendjes financiare te leshuar nga një ose më shumë banka ku vlera e tyre te jete gjithesej jo me pak se 33’294’600 lekë. Leshimi i saj te mos jete bere me pare se 10 dite nga data e zhvillimit te tenderit, ofertuesi ALKO-IMPEX General Construction, nuk ka paraqitur çertifikatë të gjendjes financiare. 2-Per kriterin e kerkuar ne DT; g. Punë të ngjashme për një kontratë të vetme të së njëjtës natyrë në një vlerë prej 160’000’000 lekë, të ekzekutuar gjatë tre viteve të fundit të aktivitetit të operatorit; ose Punë të ngjashme ku vlera totale e punës së tre viteve të fundit është një vlerë jo me e vogel se 640’000’000 lekë....., ofertuesi ALKO-IMPEX General Construction ka paraqitur tre kontrata me te cilat nuk e ploteson vleren e punëve të ngjashme për një kontratë të vetme dhe vleren e punë të ngjashme te tre viteve të fundit. KVO vendos qe ofertuesi te mos kualifikohet. - Ofertuesi CAUSHI nuk ka paraqitur oferte. KVO vendos qe ofertuesi te mos kualifikohet. - Ofertuesi VARAKU nuk ka paraqitur oferte. KVO vendos qe ofertuesi te mos kualifikohet. - Ofertuesi SIRETA 2F dhe AGRI dhe SELAMI me vlere te ofertes 244’444’444 leke , nuk ka kthyer pergjigje per oferten anomalisht te ulet. KVO vendos qe ofertuesi te mos kualifikohet.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit NR.6 - DT.13-02-2017
  Lidhja e Kontrates NR.16 - DT.24-04-2017
  Vendim i Komitetit të Zhvillimit të Rajonit nr. 31, datë 13.6.2016

  Vendim i Komitetit për Zhvillimin e Rajoneve nr. 8, datë 13.2.2017

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data