Open Procurement Albania

Rikostruksioni i rrugës: " Suke Zhepove" ,loti i 1

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Këlcyrë
Institucioni Prokurues Bashkia Këlcyrë
Objekti i Tenderit Rikostruksioni i rrugës Suke Zhepove, loti i 1
Nr. Reference REF-66031-01-28-2017
Vlera / Fondi Limit 62 499 986,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 28-01-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 22-02-2017
Data e mbajtjes se tenderit 22-02-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues BOSHNJAKU B SHPK - COBIAL SHPK & ALB BUILDING SHPK - AD STAR SHPK - CAUSHI SHPK - NDREGJONI SHPK & ROSI SHPK - EUROSTIL SHPK - ALKO IMPEX GENERAL CONSTRUCTION SHPK - ROSELIA SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • NDREGJONI SHPK - ROSI SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 62 075 361,00
  Data e shpalljes se fituesit 15-03-2017
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 74490433.2
  Data e lidhjes se kontrates 27-03-2017
  Kohezgjatja e kontrates 5 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm: 1.BOSHNJAKU B , Perkatesisht per keto arsye: 1. Nuk ka arritur te paraqese dokumentacion qe te deshmoje se plotesonkriterin e vecante per kualifikim pika 2.3.10 sipas shtojces 10 te DST. 2. Nuk ka paraqitur dokumentacion te sakte dhe te plote per te deshmuar plotesimin e pikes 2.3.7 te kritereve te vecanta per kualifkim.
  2.BO “COBIAL ” sh.p.k dhe ALB BUILDING” Shpk, Perkatesisht per keto arsye, 1. Operatori ka nderhyre dhe ka bere ndryshime ne strukturen e preventivitte ofertes duke paraqitur nje preventiv me te dhena te ndryshuara nga ai i publikuari nga AK ne DT. 2. Dokumentacioni i paraqitur nga njeri prej pjesetareve te ketij bashkimi operatoresh , konkretisht operatori ALB Building shpk per te deshmuar plotesimin e pikes 2.3.1 te kritereve te vecanta per kualifikim I krahasuar me dokumentacionin per te deshmuar plotesimin e pikes 1.3 te kritereve te pergjithshme per kualifikim , paraqet te dhena te pasakta.
  3.EUROSTIL ”sh.p.k, Perkatesisht per keto arsye: 1,Operatori nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te vlefshme per te deshmuar plotesimin e pikes 2.3.1 te kritereve te vecanta per Kualifikim sipas shtojces 10 te DST. 2.Operatori nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te vlefshme per te deshmuar plotesimin e pikes 2..2.3 te kritereve te vecanta per Kualifikim. 3.Operatori nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te vlefshme per te deshmuar plotesimin epikes 2.3.3 te kritereve te vecanta per Kualifikim.
  4.Alko Impex General Construction sh.p.k, Perkatesisht per keto arsye: 1.Nuk ka arritur te paraqese dokumentacion qe te deshmoje se plotesonpiken 2.3.10 te kritereve te vecante per kualifikim sipas shtojces 10 te DST. 2. Nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te sakte dhe te plote qe te deshmoje se plotesonpiken 2.3.4te kriterevete vecante per kualifikim.
  5.AD STAR ” sh.p.k , Perkatesisht per keto arsye: Ky operator nuk ka paraqitur ne sistem asnje dokumentacion per oferte ne kete procedure prokurimi.
  6.CAUSHI”sh.p.k, Perkatesisht per arsyet e meposhtme: Ky operator nuk ka paraqitur ne sistem asnje dokumentacion per oferte ne kete procedure prokurimi.
  7.ROSELIA sh.p.k, Perkatesisht per arsyet e meposhtme: Ky operator nuk ka paraqitur ne sistem asnje dokumentacion per oferte ne kete procedure prokurimi.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NDREGJONI SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NDREGJONI SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NDREGJONI SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NDREGJONI SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ROSI SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ROSI SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ROSI SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ROSI SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit NR.12 - DT.27-03-2017
  Lidhja e Kontrates NR.15 - DT.18-04-2017

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data