Open Procurement Albania

Rikonstruksion I rrugës Superstradë -IEVP Shënkoll, Njësia administrative Shënkoll

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Lezhë
Institucioni Prokurues Bashkia Lezhë
Objekti i Tenderit Rikonstruksion I rrugës Superstradë -IEVP Shënkoll, Njësia administrative Shënkoll
Nr. Reference REF-67716-02-14-2017
Vlera / Fondi Limit 34 166 670,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 15-02-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 10-03-2017
Data e mbajtjes se tenderit 10-03-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues 4 AM SHPK - GJIKURIA SHPK - ERGI SHPK & VELLEZERIT HYSA SHPK - BOSHNJAKU B SHPK - KACDEDJA SHPK & AGRI SHPK - AURORA KONSTRUKSION SHPK & BE-IS SHPK - DELIA IMPEX SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GJIKURIA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 33 824 250,00
  Data e shpalljes se fituesit 23-03-2017
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 40589100
  Data e lidhjes se kontrates 13-04-2017
  Kohezgjatja e kontrates 2 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar ofertuesit e meposhtem : 1. Delia Impex – nuk ka dorezuar oferte.
  2. Bashkimi I Operatoreve ekonomik Aurora Konstruksion dhe BE-IS shpk, Aurora Konstruksion nuk ka deklaruar sipas shtojces nr 9 te DST per autoritetin kontraktor bashkia Lezhe mbi disponimin e makinerive per objektin e prokurimit “Rikonstruksion i rruge ssuperstrade –IEVP Shenkoll.”
  3. Bashkimi i operatoreve ekonomik Kacdedja shpk dhe Agri shpk, Asnje prej bashkimit te operatoreve ne dokumentacionin e dorezuar nuk ka provuar se ka ne stafin e tij te punesuar nje Inxhinier mjedisi ose pyjesh i certefikuar per vlerësimin e ndikimit ne mjedis , vërtetuar me certifikatën përkatëse. Kriter ky i kerkuar ne piken 2.3.4 te kritereve te vecanta kualifikuese -Shoqeria Kacdedja ka paraqitur kontrate pune me ing.mjedisi Elma Doci por nuk eshte e paraqitur me certefikate te ndikimit ne mjedis dhe nuk rezulton ne listepagesa per periudhen e kerkuar tetor 2014-dhjetor 2016. -Shoqeria Kacededja ka paraqitur kontrate pune me ing pyjesh Everest Demiri por nuk eshte certefikuar per vleresimin e ndikimit ne mjedis si dhe nuk rezulton ne listepagesa per periudhen e kerkuar tetor 2014-dhjetor 2016.
  4.Operatori ekonomik Boshnjaku /B shpk ka paraqitur kerkese me shkrim prane bashkise Lezhe per terheqje te ofertes se tij nga prokurimi me object: Rikonstruksion i rruges Superstrade –IEVP Shenkoll, Njesia Administrative Shenkoll. Ne keto kushte KVO vendosi te mos e shyrtoje fare oferten e subjektit Boshnjaku/B shpk.
  5.Bashkimi I operatoreve ekonomik Ergi me nr nipti K02 72 72 29 P shpk dhe Vellezerit Hysa, Shoqeria Ergi shpk nuk disponon certefikaten ISO 8000- 2014 kriter ky i kerkuar ne piken 2.3.2 ne kriteret e vecanta kualifikuese.( Ne rast bashkimi te operatoreve cdo operator duhet te paraqese certefikatat e mesiperme ) -Shoqeria Vellezerit Hysa ka paraqitur kontrate pune me ing mjedisi Majlinda Brushuli por nuk eshte certefikuar per vleresimin e ndikimit ne mjedis Po keshtu asnjeri prej bashkimit te operatoreve nuk provoi se ka te punesuar ing mekanik te kualifikura me master per siguri rrugore.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJIKURIA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJIKURIA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJIKURIA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJIKURIA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit NR.14 - DT.10-04-2017
  Lidhja e Kontrates NR.15 - DT.18-04-2017

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data