Open Procurement Albania

Zgjatimi i unazës së qytetit Rrëshen

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Mirditë
Institucioni Prokurues Bashkia Mirditë
Objekti i Tenderit Zgjatimi i unazës së qytetit Rrëshen
Nr. Reference REF-70528-03-04-2017
Vlera / Fondi Limit 125 489 991,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 06-03-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-03-2017
Data e mbajtjes se tenderit 30-03-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues ARIFAJ SHPK - ALKO IMPEX GC SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Arifaj SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 121 840 408,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 148829290
  Data e lidhjes se kontrates 08-05-2017
  Kohezgjatja e kontrates 3 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm: 1. ”ALKO-IMPEX GC” shpk, Tiranë , Përkatësisht për arsyet e mëposhtme: 1.Mungon certifikata ISO 20121 2012 per "Ndertim dhe rikonstruksion te infrastruktures rrugore, ndertesave civile dhe industriale, ujesjellesave dhe kanalizimeve" (pika 2.3.9). 2.Kontrata e qerase per sonden, me Nr.Rep.12290 dhe Nr.Kol.7603, date 19.10.2016 me subjektin "REJ" shpk eshte e pavlefshme, pasi sipas dokumentacionit qe i bashkengjitet kontrates mjeti eshte ne pronesi te "REJ 3" shpk pa dhene spjegime per kalimin. Gjithashtu, ne dokumentacionin e zhdoganimit jepen te dhena te ndryshme: ne vertetimin e Doganes Qaf Thane date 08.12.2005 shenohet Nr.shasise 1150 dhe marka e mjetit "Skania" , ndersa ne vertetimin e dates 27.11.2006 po te Doganes Qaf Thane shenohet Nr.shasise 8175 dhe marka e mjetit "Benz". Po keshtu mungojne fotot shoqeruese te sondes (pika 2.3.7). 3.Nuk ka paraqitur 2(dy) punonjes te trajnuar dhe te kualifikuar per punimet ne prani te ujit (IANTD ose ekuivalent me te), nga nje organ i specializuar leshuar nga organe te pavarura te njohura nga sistemet e standartizimit kombetar ose nderkombetar. Eshte paraqitur nje dokument nga nje shkolle sllovene qe nuk vertetohet ne se eshte e akredituar, jane te pavulosura dhe jane per zhytje detare dhe jo per punime ne prani uji, si dhe nuk jane ne listpagesat e shoqerise sipas kerkesave te DS (pika 2.3.5.1). 4. Nuk ploteson eksperiencen per pune te ngjashme ne nje kontrate te vetme ose per tre vitet e fundit (pika 2.3.1). 5.Per dy objektet e paraqitura per punime te ngjashme nuk ka paraqitur vertetimin per shlyerjen e detyrimeve vendore (pika 2.2.4 ose 2.2.5).
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Arifaj SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Arifaj SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Arifaj SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Arifaj SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit NR.17 - DT.02-05-2017
  Lidhja e Kontrates NR.20 - DT.22-05-2017
  Vendim i Komitetit për Zhvillimin e Rajoneve nr. 8, datë 13.2.2017

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data