Open Procurement Albania

Rikonstruksion dhe shtrim i rrugës bujqesore të fushës së fshatit "Pal”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Sarandë
Institucioni Prokurues Bashkia Sarandë
Objekti i Tenderit Rikonstruksion dhe shtrim i rrugës bujqesore të fushës së fshatit "Pal”
Nr. Reference REF-71229-03-09-2017
Vlera / Fondi Limit 76 573 764,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 09-03-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 31-03-2017
Data e mbajtjes se tenderit 31-03-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues MANE/S SHPK & BE-IS SHPK & GREEN FARM SHPK
TOTILA SHPK & FUSHA SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • TOTILA - FUSHA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 74 087 003,00
  Data e shpalljes se fituesit 20-03-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 88904404
  Data e lidhjes se kontrates 08-03-2018
  Kohezgjatja e kontrates 60 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ankesa ka pasur.
  Ka marrë përgjigje me datë 19.06.2017 .
  Në datën 20.06.2017 ,BOE ankimues “ MANE/S” SHPK & “BE-IS”SHPK & “GREEN FARM" SHPK ,ka paraqitur ankesë pranë Komisionit të Prokurimit Publik. Komisioni i Prokurimit Publik me vendimin nr.649/2017 ,ka vendosur : “1. Mosmarrjen në shqyrtim në themel të ankesës. 2. Autoriteti Kontraktor të anulojë procedurën e mësipërme të prokurimit...”
  BOE “TOTILA” SH. P. K & “FUSHA”SH.P.K i janë drejtuar gjykatës Administrative të Shkallës së Parë Tiranë me padi me objekt : “1.Marrjen e masës së sigurimit të padisë. 2. Shfuqizimin e vendimit nr.649/2017 , datë 11.09.2017 të Komisionit të Prokurimit Publik.”
  Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Tiranë, me vendimin nr.4013(80-2017-4094),datë 23.10.2017 ka vendosur: ”Shfuqizimin e vendimit nr.649/2017 , datë 11.09.2017 të Komisionit të Prokurimit Publik. Ligjërimin e masës së sigurimit të padisë datë 20.09.2017 “Për pezullimin e zbatimit të vendimit nr.649/2017 datë 11.09.2017 të Komisionit të Prokurimit Publik , lidhur me pikat 2 dhe 3 të tij , deri në përfundim të gjykimit të çështjes....” Kundër këtij vendimi ka paraqitur ankim në Gjykatën Administrative të Apelit pala e paditur Komisioni i Prokurimit Publik.
  Më datë 22.02.2018, Gjykata Administrative e Apelit me vendimin nr.726 ka vendosur : ”Lënien në fuqi të vendimit nr.4013(80-2017-4094), datë 23.10.2017 të Gjykatës Administrative të Shkallës së Parë Tiranë...”
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. “ MANE/S” SHPK
  Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  Nuk përmbush kriteret e DST-ve.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TOTILA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TOTILA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TOTILA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TOTILA viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.43 - Dt.29-10-2018
  Vendim KPP 244/2017
  Vendim KPP 649/2017
  Vendimi i Gjykates Administrative te Apelit Date: 13-02-2018
  Vendimi i Gjykates Administrative te Apelit Date: 22-02-2018

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data