Open Procurement Albania

Rehabilitimi i Rrugës së Fshatit Zahrisht, Has - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Has
Institucioni Prokurues Bashkia Has
Objekti i Tenderit Rehabilitimi i Rrugës së Fshatit Zahrisht, Has - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve.
Nr. Reference REF-72721-03-19-2017
Vlera / Fondi Limit 126 785 883,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 20-03-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-04-2017
Data e mbajtjes se tenderit 12-04-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues BOSHNJAKU.B SHPK - CAUSHI SHPK - PE-VLA-KU SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • PE-VLA-KU SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 126 038 355,00
  Data e shpalljes se fituesit 25-04-2017
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 151246026
  Data e lidhjes se kontrates 24-05-2017
  Kohezgjatja e kontrates 210 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm: 1. “BOSHNJAKU.B” Sh.p.k për arsyet e mëposhtme: Oferta e paraqitur nga operatori ekonomik me vlere 110,833,100 Leke pa tvsh dhe 155,166,340 Leke me tvsh, ka gabime aritmetike qe e kalon vleren 2% të ofertes ekonomike të ofertuar, konkretisht e shprehur ne perqindje 14,28 %. Nuk ploteson piken 2 te Kerkesave te Pergjithshme per Kualifikim, Operatori ekonomik nuk ka paraqitur nje dokument qe verteton se: a)ka plotesuar detyrimet fiskale,b)ka paguar te gjitha detyrimet e sigurimeve shoqerore, te leshuar nga Administrata Tatimore. Operatori ekonomik nuk ploteson piken 2.2.c te Kerkesave te Vecanta per Kualifikim pasi nuk ka paraqitur vertetim qe te deshmoje se disponon vlere te mjaftueshme monetare per te realizuar objektin e tenderit pa marre paradhenje. Per te vertetuar plotesimin e ketij kushti Operatori Ekonomik duhet te paraqese vertetim nga një ose më shumë banka për gjendjen financiare në vlerë jo më të vogël se 10 % te vleres se fondit limit, të lëshuar jo më pare se 5 (pese) ditë nga dita e hapjes së ofertave. Nuk ploteson piken 2.2.e te Kerkesave te Vecanta per Kualifikim lidhur me taksat vendore pasi, nuk ka paraqitur nje dokument qe verteton se ka plotesuar te gjitha detyrimet e taksave dhe tarifave vendore prane Bashkise HAS. Nuk ploteson piken 2.3.e te Kerkesave te Vecanta per Kualifikim lidhur me licencen profesionale, pasi nuk disponon pikat e licences: NP-4G Rrugë, autostrada, mbikalime, hekurudha, tramvai, metro, pista aeroportuale; NP-5G Punime nentokesore, vepra arti; NS-1D Punime per prishjen e ndertimeve; NS-6C Sinjalistika rrugore jo ndriçuese; NS- 7C Barrierra dhe mbrojtje rrugore. Nuk ploteson piken 2.3.f te Kerkesave te Vecanta per Kualifikim lidhur me disponimin e makinerive dhe pajisjeve
  2. “CAUSHI” Sh.p.k Nuk ka paraqitur ofertë.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per PE-VLA-KU SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per PE-VLA-KU SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per PE-VLA-KU SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per PE-VLA-KU SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit NR.18 - DT.08-05-2017
  Lidhja e Kontrates NR.22 - DT.05-06-2017
  Vendim i Komitetit për Zhvillimin e Rajoneve nr. 8, datë 13.2.2017

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data