Open Procurement Albania

Rivitalizimi i Rrugës Andon Profka dhe i hapësirave përreth saj, Bashkia Fier

Qarkun Fier
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rivitalizimi i Rrugës Andon Profka dhe i hapësirave përreth saj, Bashkia Fier
Nr. Reference REF-55009-03-26-2020
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 123,833,333
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 27-03-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 28-04-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 28-04-2020
Sektori Infrastrukturë Rrugë Ndërurbane
Nr. i Operatoreve Konkurues 21
Operatore Konkurues Almo Construction sh.p.k & Eurondertimi 2000 sh.p.k & Jubica sh.p.k
Modeste sh.p.k & Cobial sh.p.k
Shkelqimi - 07 sh.p.k
Vega sh.p.k & Alko Impex General Contruction sh.p.k
Agbes Construction sh.p.k
BE IS sh.p.k
Glavenica sh.p.k & Dajti Park 2007 sh.p.k
Pepa Group sh.p.k & Alb Konstruksion sh.p.k
Leon Konstruksion sh.p.k & Vashtemia sh.p.k
Ed Konstruksion sh.p.k & Spektri sh.p.k & General Beton sh.p.k
Company Riviera 2008 sh.p.k, & Kacdedja sh.p.k
Llazo sh.p.k & Euro - Alb sh.p.k
G.P.G Company sh.p.k
Colombo sh.p.k & Zdravo sh.p.k
Alba Konstruksion sh.p.k
Biba-X sh.p.k & KMK sh.p.k & Sinder AB sh.p.k
Vëllezërit Hya sh.p.k & Bean sh.p.k
B93 II sh.p.k & B - 93 sh.p.k & Rafin Company sh.p.k
Sireta 2F sh.p.k & IBN sh.p.k
Senka sh.p.k
Gjikuria sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALMO KONSTRUKSION
 • 0.38
 • EURONDERTIMI 2000
 • 0.505
 • JUBICA
 • 0.115
  Oferta fituese Leke pa TVSH 70,467,769
  Data e shpalljes se fituesit 22-05-2020
  Data e lidhjes se kontrates 29-05-2020
  Vlera e Kontrates me TVSH 84,561,323
  Kohezgjatja e Kontrates 6 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë s‘kualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Operatori Ekonomikë, “Shkelqimi 07” sh.p.k., pasi eshte shpallur fitues ne proceduren e prokurimit “Ndërhyrje e integruar për përmirësimin e konektivitetit dhe rikualifikim urban në Bashkinë e Kavajës” duke mos plotesuar kriterin kumulativ në staf, makineri dhe licenca.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURONDERTIMI 2000
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per JUBICA
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr. 30 datë 26 Maj 2020
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Specifikime teknike

  Projekt

  RAPORTI TEKNIK

  RELACION TEKNIK

  PLANI I PERGJITHSHEM I RRUGES ''ANDON PROFKA''

  PLANIMETRIA E RRJETIT NENTOKESOR

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data