Open Procurement Albania

Rikonstruksioni i rrugës Polis dhe Babje në Bashkinë Librazhd.

Qarkun Elbasan
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rikonstruksioni i rrugës Polis dhe Babje në Bashkinë Librazhd.
Burimi i Financimit: Buxheti i shtetit. Per vitin 2020 fondi ne dispozicion eshte ne vleren lekë 66,666,666 lekë pa tvsh. Financimi i mëtejshëm sipas PBA-së.
Nr. Reference REF-56538-04-22-2020
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 333,331,666
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 23-04-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 26-05-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 26-05-2020
Sektori Infrastrukturë Rrugë
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates 6 muaj
Ankesa
Arsyeja e Anulimit
Shenime
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin
Njoftim per Shpallje Tenderi Nr. 22 datë 27 Prill 2020
Specifikime Teknike
Vendim i Komisionit te Prokurimit Publik (KPP
Preventiv
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate
PREVENTIV

Projekt

RELACION TEKNIK 1

RELACION TEKNIK 2

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data