Open Procurement Albania

Sistemim i hyrje daljes dhe stabilizimi i rrëshqitjes në hyrje të qytetit të Pogradecit

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Sistemim i hyrje daljes dhe stabilizimi i rrëshqitjes në hyrje të qytetit të Pogradecit

Burimi i Financimit: Buxheti i shtetit.
Nr. Reference REF-63365-06-30-2020
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 43,691,031
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 01-07-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 31-07-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 31-07-2020
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates
Ankesa
Arsyeja e Anulimit
Shenime
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin
Njoftim per Shpallje Tenderi
Specifikime Teknike
Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
Raport Teknik
Relacion Konstruktiv
Preventiv
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate
PROJEKT ZBATIM

Grafiku i Punimeve

RAPORT PARAPRAK I VLERESIMIT TE NDIKIMIT NE MJEDIS

RAPORT MBI KUSHTET GJEOTEKNIKE DHE GJEOLOGJIKE TE NJE ZONE ME RRESHQITJE

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data