Open Procurement Albania

Loti 4: Per vjeljen, grumbullimin dhe shitjen e bimeve mjeksore, tanifere e eterovajore natyrore.

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Prrenjas
Objekti i ankandit Loti 4: Per vjeljen, grumbullimin dhe shitjen e bimeve mjeksore, tanifere e eterovajore natyrore.

Përshkrim i shkurtër i objektit te shitjes:
Bimet mjeksore,tanifere e eterovajore natyrore qe do te vilen, grumbullohen dhe shiten ,ndodhen ne: Ekonomite Pyjore Sopot,Stravaj,Lepushe,Turje, Prrenjas, Dardhe – Xhyre dhe Ekonomine Kullosore Mal Plak.
Emertimi i bimeve mjeksore,tanifere e eterovajore qe do te vilen, grumbullohen dhe shiten,sasia e tyre jane pasqyruar ne dokumentin me poshte .
Nr. Reference
Vlera fillestare Leke 27,500
Lloji i Procedures Procedure e hapur
Statusi i Ankandit Njoftuar fituesi
Data e shpalljes se ankandit ne buletin 23-04-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 13-05-2019
Data e mbajtjes se ankandit 13-05-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues KOPACI
Operator Ekonomik Kontraktues
 • K27713629E
 • KOPAÇI SHPK(K27713629E)
 • Vlera fituese Leke 27,500
  Data e shpalljes se fituesit 27-05-2019
  Data e lidhjes se kontrates 28-05-2019
  Arsyeja e Anulimit
  Vendi i ankandit Bashkia Prrenjas
  Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.16 - Dt.23-04-2019
  Shpallja e Fituesit Nr.21 - Dt.27-05-2019
  Lidhja e Kontrates Nr.22 - Dt.03-06-2019

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data