Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
9 Nelsa SHPK 33 65,270,196 33 57,021,029 48,592,969

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Mat Loti Nr. 1: Blerje Ushqime 1,252,245 Lidhur Kontrata Nelsa SHPK 2574.5 për njësi
Qeverisja Vendore Mat Loti Nr. 2: Blerje Mish Viçi dhe Pule 700,626 Lidhur Kontrata Nelsa SHPK 880 për njësi
Qeverisja Vendore Pukë Blerje artikuj Ushqimore,Bashkia Puke 2,081,801 Lidhur Kontrata Nelsa SHPK 1,943,390.00
Qeverisja Vendore Tiranë Furnizim dhe sherbime me ushqim (katering) per mensen e Qendres Sociale per vitin 2020 4,849,167 Lidhur Kontrata Nelsa SHPK 4,646,851.00
Qeverisja Vendore Tiranë Furnizim me ushqim (Katering) 325,833 Lidhur Kontrata Nelsa SHPK 323,000.00
Qeverisja Vendore Mat Loti Nr. 5: Blerje Buke 551,000 Lidhur Kontrata Nelsa SHPK Shumatorja e çmimeve për njësi të ofruar: 85 lekë
Qeverisja Vendore Mat Loti Nr. 3: Blerje Bulmeti 1,618,850 Lidhur Kontrata Nelsa SHPK Shumatorja e çmimeve për njësi të ofruar: 880 lekë
Qeverisja Vendore Mat Loti Nr. 2: Blerje Fruta – Perime 710,590 Lidhur Kontrata Nelsa SHPK Shumatorja e çmimeve për njësi: 1485 lekë
Qeverisja Vendore Mirditë Blerje ushqime per institucionet arsimore te Bashkise Mirdite 4,691,645 Rishpallje me Lidhje Kontrate Nelsa SHPK 4,254,532.00
Qeverisja Vendore Tiranë Furnizim me ushqim per mensen sociale 5,021,666 Lidhur Kontrata Nelsa SHPK 4,870,842.00
Qeverisja Vendore Kavajë Furnizimi me ushqime per kopshte ,cerdhe, konviktii arsimit profesional dhe Pak-u' 11,306,380 Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 9,703,513.00
Qeverisja Vendore Tiranë Furnizim me ushqim per mensen sociale 3,400,000 Lidhur Kontrata Nelsa SHPK 2,881,500
Qeverisja Vendore Tiranë Furnizim me Ushqim (Katering) për mensën Sociale 3,400,000 Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 2,674,950
Qeverisja Vendore Prrenjas BLERJE USHQIMESH PËR KOPSHTIN DHE ÇERDHEN 3,274,315 Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 3,089,416
Qeverisja Vendore Mat Blerje Ushqimesh 4,840,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate Nelsa SHPK 4,330,510.00
Qeverisja Vendore Mat Blerje ushqimesh Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 937,512.00
Qeverisja Vendore Tiranë Furnizim me ushqim catering për mensën sociale 2,200,000 Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 1,912,350
Qeverisja Vendore Tiranë Furnizimin me ushqim catering për mensën sociale 800,000 Lidhur Kontrata Nelsa SHPK 720,000.00
Qeverisja Vendore Pogradec Blerje kuote ushqimore për Çerdhe 990,000 Lidhur Kontrata Nelsa SHPK 922,950.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbime (Katering) për mencat e Qendrës Sociale "Të qëndrojmë së bashku” për vitin 2017 1,749,333 Rishpallje me Lidhje Kontrate Nelsa SHPK 1,635,072.00
Qeverisja Vendore Krujë Loti I: “Blerje bukë gruri e bardhë e prerë me feta” 434,000 Lidhur Kontrata Nelsa SHPK 427,800.00
Qeverisja Vendore Krujë Loti II: Blerje Fruta –Perime” 420,450 Lidhur Kontrata Nelsa SHPK 419,760.00
Qeverisja Vendore Krujë Loti III: “Blerje bulmet dhe veze” 735,693 Lidhur Kontrata Nelsa SHPK 735,381.00
Qeverisja Vendore Krujë Loti V: “Blerje mish vici” 899,000 Lidhur Kontrata Nelsa SHPK 874,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje artikuj ushqimore për nevoja të shkollës speciale ”Luigj Gurakuqi”, Tiranë 1,995,000 Lidhur Kontrata Nelsa SHPK 1,977,650.00
Qeverisja Vendore Mat Loti 2: Blerje Mish vici - Fondi i Bashkise Mat 843,200 Rishpallje me Lidhje Kontrate Nelsa SHPK 816,000.00
Qeverisja Vendore Mat Loti 3: Blerje Bukë gruri - Fondi i Bashkise Mat 423,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate Nelsa SHPK 390,000.00
Qeverisja Vendore Mat Loti 4: Blerje Qumësht dhe Nënprodukte të tij - Fondi i Bashkise Mat 1,100,350 Rishpallje me Lidhje Kontrate Nelsa SHPK 1,075,300.00
Qeverisja Vendore Mat Loti 5: Blerje Fruta-Perime - Fondi i Bashkise Mat 783,900 Rishpallje me Lidhje Kontrate Nelsa SHPK 778,400.00
Qeverisja Vendore Krujë Loti 1: Blerje ushqime koloniale per kopshtet dhe cerdhet e Bashkise Krujë - Buxheti i Bashkise Krujë 1,443,300 Lidhur Kontrata Nelsa SHPK 1,335,000.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data