Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
12 R & R GROUP SHPK 20 48,196,457 19 44,033,127 38,216,000

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje e gomave 4,869,733 Lidhur Kontrata R & R GROUP SHPK 3,870,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale per kabinat elektrike Lidhur Kontrata R & R GROUP SHPK 560,000.00
Qeverisja Vendore Finiq Blerje Goma dhe Bateri 2,083,333 Njoftuar Fituesi R & R GROUP SHPK 1,533,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Goma 2,196,300 Lidhur Kontrata R & R GROUP SHPK 1,650,000.00
Qeverisja Vendore Korçë Platforme per punim lartesie vetlevizese 1,666,667 Lidhur Kontrata R & R GROUP SHPK 1,648,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje goma dhe bateri Lidhur Kontrata R & R GROUP SHPK 155,000.00
Qeverisja Vendore Dibër Blerje materiale hidraulike 395,100 Lidhur Kontrata R & R GROUP SHPK 315,000.00
Qeverisja Vendore Kurbin Riparimin e motorrit të Automjetit të Zjarrëfikëses tip Steyr 790, viti 1975, Nr.Shasie 790684- 1363/96, Nr.Cilindri i Motorrit 610.72*258996*. 333,340 Lidhur Kontrata R & R GROUP SHPK 280,000.00
Qeverisja Vendore Gramsh Blerje fadrome per Drejtorine e Mirembajtjes se rrugeve rurale 5,000,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate R & R GROUP SHPK 4,845,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje pjese kembimi per automjetet e Bashkise Shkoder - Financuar nga Buxheti i Bashkise Shkoder 868,818 Lidhur Kontrata R & R GROUP SHPK 789,500.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Autoagregat dhe Kamion - Financuar nga Te ardhurat e Bashkise Durres 4,163,330 Rishpallje e Anuluar R & R GROUP SHPK 4,100,000.00
Qeverisja Vendore Shijak FV Pompë uji për ujësjellësin në fshatin Eminas i Vogël, Njesia Administartive Gjepalaj 874,666 Lidhur Kontrata R & R GROUP SHPK 750,000.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje mjeti tip Skrep 5,833,330 Rishpallje me Njoftim Fituesi R & R GROUP SHPK 5,500,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Pjesë Këmbimi - Te Ardhurat e Bashkise 6,180,500 Lidhur Kontrata R & R GROUP SHPK 5,490,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje gjenerator, trapan, matrapik, saldatriçe 316,000 Lidhur Kontrata R & R GROUP SHPK 215,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Goma 2,338,740 Lidhur Kontrata R & R GROUP SHPK 1,990,400.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Goma 2,100,000 Lidhur Kontrata R & R GROUP SHPK 1,690,000.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Blerje e dy automjeteve teknologjike për Ndërmarrjen Komunale 6,666,600 Lidhur Kontrata R & R GROUP SHPK 4,790,000.00
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje kablla e paisje elektrike, për Ndërmarrjen e Shërbimeve Publike 1,060,000 Lidhur Kontrata R & R GROUP SHPK 914,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje pjesë këmbimi për mjetet e transportit - Drejtoria Nr.2 e Punëtorëve të qytetit Tiranë 1,250,000 Lidhur Kontrata R & R GROUP SHPK 1,231,100.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data