Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
9 ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 35 1,663,241,710 33 1,569,578,916 1,480,923,802

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Shkodër Sherbimi i Pastrimit Qytetit Zona Veriore B 18,652,476 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 15337149.52
Qeverisja Vendore Shkodër Sherbimi i Pastrimit Qytetit Zona Jugore A 22,120,547 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 18134552.52
Qeverisja Vendore Dibër Rikonstruksion dhe mirëmbajtje e kanaleve ujitëse, Bashkia Dibër 7,492,066 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 7050922.22
Qeverisja Vendore Shkodër Sherbimi i Pastrimit Qytetit Zona Veriore B 14,974,044 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 9,371,209.00
Qeverisja Vendore Shkodër Sherbimi i Pastrimit Qytetit Zona Jugore A 19,063,108 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 12491014.99
Qeverisja Vendore Shkodër Sherbimi i Pastrimit Qytetit Zona Veriore B 9,528,481 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 6714350.84
Qeverisja Vendore Lezhë SISTEMIM, ASFALTIM I RRUGES Tale 1-Alk-Tale 2 53,717,588 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 44,013,384.00
Qeverisja Vendore Devoll Ndertimi i Depos Ujesjellesi Fshati Areze 2,998,998 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 2416668.7
Qeverisja Vendore Devoll Loti 7: Blerje Kamioncine për Pyjet 1,416,667 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 1,416,000.00
Qeverisja Vendore Devoll Loti 6: Blerje Rimorkiator për Shërbimet Publike 1,666,667 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 1,666,000.00
Qeverisja Vendore Devoll Loti 5: Blerje Kamionçinë për Shërbimet Publike 1,416,667 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 1,416,000.00
Qeverisja Vendore Devoll Loti 3: Blerje Automjet për Administratën 1,666,667 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 1,666,000.00
Qeverisja Vendore Devoll Loti 2: Blerje Kamion me tre Akse 4,166,667 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 4,166,000.00
Qeverisja Vendore Devoll Loti 1: Blerje Fadrome për Shërbimet Publike 4,166,667 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 4,166,000.00
Qeverisja Vendore Devoll Loti 4: Blerje Automjet për Policinë Bashkiake 1,416,667 Njoftuar Fituesi ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 1,416,000.00
Qeverisja Vendore Devoll Loti 8: Blerje Makine me Kosh 2,083,334 Njoftuar Fituesi ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 2,080,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbimi i Pastrimit të Zonës Tirana III 494,683,652 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 473,765,974.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbimi i Pastrimit të Zonës Tirana III 46,831,397 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 46650843.3333333
Qeverisja Vendore Librazhd Shtesë kontrate: "Shërbimi i Pastrimit të Bashkisë Librazhd" 5,396,610 Lidhur Kontrata +Shtesë ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 5,396,610.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesë kontrate: "Pastrimi i pjesës Perëndimore - 3 të Qytetit të Tiranës" 34,628,118 Lidhur Kontrata +Shtesë ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 34,614,660.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesë kontrate : “Pastrimi i pjesës Perendimore 3 të qytetit të Tiranës" 23,495,956 Lidhur Kontrata +Shtesë ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 23495955.8333333
Qeverisja Vendore Devoll Shtesë kontrate: "Shërbimi i Pastrimit të territorit të Bashkisë Devoll dhe Institucione në varësi të saj." 4,581,959 Lidhur Kontrata +Shtesë ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 4531258.33333333
Qeverisja Vendore Librazhd Mirembajtje te Objekteve te Arsimit, Kultures, Riparime, Lyerje, Mirembajtje te ndryshme 2,392,260 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 1,998,500.00
Qeverisja Vendore Tiranë Pastrimi i pjesës Perëndimore - 3 të Qytetit të Tiranës 189,070,000 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 184,834,584.00
Qeverisja Vendore Dibër Rinovim i infrastrukturës së bulevardit Elez Isufi, rrugës Safet Zhulali dhe rrugës së Muzeut - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 92,272,200 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 87,324,219.00
Qeverisja Vendore Dibër Permiresimi i Infrastruktures vendore dhe Rivitalizimi i Hapesirave Publike ne Zonen prane Pallatit te Kultures - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 173,491,000 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 172,972,488.00
Qeverisja Vendore Devoll Sherbimi i pastrimit te territorit te Bashkise Devoll dhe institucioneve ne varesi te saj - Te ardhurat e Bashkise 23,543,300 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 22,988,103.00
Qeverisja Vendore Librazhd Sherbimi i pastrimit te Bashkise Librazhd - Financuar nga Te ardhurat e Bashkise Librazhd 49,739,500 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 48,891,489.00
Qeverisja Vendore Dibër Ndërtimi i Shkollës së Mesme të Përgjithshme, Maqellare - Financuar nga Buxheti i Shtetit 79,675,800 Njoftuar Fituesi ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 78,972,628.00
Qeverisja Vendore Devoll Rehabilitimi i kanalit ujitës Bitincke-Tren-Vranisht-Cangonj - Buxheti i Shtetit 33,764,300 Rishpallje me Lidhje Kontrate ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 22,988,103.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data