Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
8 Pastrime Silvio 18 109,865,529 18 109,865,529 100,851,136

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Shpenzime për të tjera materiale dhe shërbime operative (mirëmbajtja e pemëve) 3,300,000 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio 3,230,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Sherbim i Procesionares ne Bimesi 4,166,667 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio 3,900,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Sherbime te tjera - Sherbim dezinfektimi ne parqe dhe objekteve rekreative nga Covid-19, 33,432,722 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio 33,371,258.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale higjeno-sanitare 11,666,400 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio 11,558,320.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Dezinfektim i rrugeve ,shesheve ,objekteve administrative ne te gjithe territorin e Bashkise Rrogozhine ne kuader te Covid 2019 1,500,000 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio 1486274.4
Qeverisja Vendore Tiranë Dezinfektimi i sipërfaqeve publike, stola, kosha, lulishte etj 5,000,000 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio 4,995,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Sherbime te tjera - Sherbime dizinfektimi ne parqe dhe objekte ne parqe 2,500,000 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio 2,362,500.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shpenzime qeramarrje per mjete transporti ( Mjete transporti specifike me qera) 1,216,667 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio 1,141,074.00
Qeverisja Vendore Tiranë Sherbime te tjera ( te pastrim dhe gjelberimit) - Pastrim larje fasadash 1,124,757 Njoftuar Fituesi Pastrime Silvio 1,053,143.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje detergjent per Eco Tirana Sh.a 1,058,250 Rishpallje me Lidhje Kontrate Pastrime Silvio 837,900
Qeverisja Vendore Durrës SHERBIM MJETE PASTRIMI PER NEVOJAT E UKD-SE Lidhur Kontrata Pastrime Silvio 750,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Sherbim larje uniforma Lidhur Kontrata Pastrime Silvio 120,000.00
Qeverisja Vendore Lushnje Marrje me qera autobot per pastrimin e tubacioneve te ujrave te zeza me presion jo me te vogel se 250 atm 392,000 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio 325,200.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbim dizifektimi 1,662,333 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio 1,598,000.00
Qeverisja Vendore Shijak Thithja e largimi i ujrave te zeza ne disa institucione te Bashkise Shijak 300,000 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio 245,800.00
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje makine autovinç me kosh për Agjensinë e Shërbimeve Publike, Bashkia Elbasan 2,333,333 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio 2,200,000.00
Qeverisja Vendore Lezhë Grumbullimi, transporti, depozitimi dhe trajtimi i mbetjeve urbane në zonën Lezhë-Shëngjin 37,439,100 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio 29,176,642.00
Qeverisja Vendore Kukës Blerje Materiale Pastrimi 2,773,300 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio 2,500,025.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data