Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Shijak 125 258 1,441,764,137 189 1,211,442,855 1,153,640,646

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Shijak Rehabilitimi i sistemit ujites, njesia administrative Gjepalaj 12,151,102 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shijak Rehabilitimi KUZ, lagja Bektesh, Njesia Administrative Gjepalaj 3,232,404 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shijak Ndertim i shkarkuesve katastrofik ne rezervuare 2,673,543 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shijak Blerje materialesh ndertimi 1,998,570 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shijak Blerje pjese kembimi per mjetet e bashkise 5,042,600 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shijak Mbikqyrje punimesh ne objektin Ndertim i rrjetit te ujesjellesit per qytetin Shijak 3,354,730 Lidhur Kontrata G B Civil Engineering 3,115,523.00
Qeverisja Vendore Shijak Ndertim i rrjetit te ujesjellesit per qytetit Shijak 291,715,652 Njoftuar Fituesi KRONOS sh.p.k & KUPA sh.p.k 276533198.6
Qeverisja Vendore Shijak Ndertim i rrjetit te kanalizmeve ne segmentin 4 rruget Shijak – Ura e Dajlanit, Durres 7,699,494 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shijak Rikualifikim i rruges ish-SMT deri te Shala Group dhe ndertimi i rrjetit KUZ ne rrugen "Xhelal Memoci 82,993,339 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shijak "Blerje e materialeve mbrojtese per emergjencen e COVID-19" Lidhur Kontrata CFO PHARMA 187,135.00
Qeverisja Vendore Shijak "Sistemim në parcelën e varrezave te Nj. A . Xhafzotaj prerje ferrash , skarifikim bari , shkulje bimësh". Lidhur Kontrata Erlind Asllani 175,000.00
Qeverisja Vendore Shijak Objekti: Blerje e shportes se ushqimeve per familjet ne nevoje nga COVID-19 , Bashkia Shijak" 416,666 Lidhur Kontrata DOKSANI-G SHPK 410,000.00
Qeverisja Vendore Shijak Objekti: Blerje shtypshkrime dhe kancelari per nevoja te Bashkise Shijak Lidhur Kontrata InfoSoft Office 503,000.00
Qeverisja Vendore Shijak "Blerje e tonerave për printera dhe fotokopje , për përballimin e situatës së emergjencës nga tërmeti Lidhur Kontrata Printing Opportunity 370,000
Qeverisja Vendore Shijak Sherbim interneti per Bashkine Shijak Lidhur Kontrata VALENTINA FRASHËRI 110,000
Qeverisja Vendore Shijak Blerje gaz per ngrohje e gatim per institucionet e Bashkise Shijak Lidhur Kontrata Jimi 579,999
Qeverisja Vendore Shijak Blerje gaz per ngrohje e gatim, per nevoja te institucioneve arsimore te Bashkise Shijak Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 566,600
Qeverisja Vendore Shijak Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Blerje pjesë këmbimi për mjetet e Bashkisë Shijak Lidhur Kontrata Besnik Meçi
Qeverisja Vendore Shijak Blerja dhe vendosja e punimeve dekori me rastin e festave te fund vitit Lidhur Kontrata JUPITER GROUP 85,000
Qeverisja Vendore Shijak Blerje ushqime per cerdhen dhe kopshtin me Dreke ne Bashkine Shijak 1,499,783 Lidhur Kontrata Eglenti SHPK 1,170,900.00
Qeverisja Vendore Shijak Rehabilitimi i sheshit, prane rruges Naim Frasheri 1,554,827 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Shijak Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Blerje pjesë këmbimi për mjetet e Bashkisë Shijak Lidhur Kontrata Besnik Meçi
Qeverisja Vendore Shijak Blerje Karburanti per nevojat e Bashkise Shijak 5,833,333 Lidhur Kontrata KASTRATI marzh fitimi 16.4%.
Qeverisja Vendore Shijak Riparim dhe ndriçim trotuaresh ne unazen e vogel Shijak 6,166,249 Anuluar Procedura LIQENI VII SHA 4,669,325.00
Qeverisja Vendore Shijak transpoti i sportisteve Lidhur Kontrata Erlind Asllani 250,000
Qeverisja Vendore Shijak Sigurimi i ndeshjeve te futbollit Lidhur Kontrata ENEO SECURITY 367,500
Qeverisja Vendore Shijak blerje materiale pastrimi Lidhur Kontrata Sinani Trading  SHPK ( ish M B KURTI shpk) 285,000
Qeverisja Vendore Shijak blerje mjete pastrimi Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shijak Tranporti i sportisteve për periudhën Shtator 2019-2020 . Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shijak Rehabilitim i kanalit ujitës Hardhishtë-Rreth. 52,163,759 Lidhur Kontrata EURO-ALB & VIANTE Konstruksion 51,789,577.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data