Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Kolonjë 17 20 311,619,201 20 311,619,201 309,201,454

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kolonjë Projekt per vendosje matesash ne pallatet me kollone te brendshme, qyteti Ersekë 16,666,402 Lidhur Kontrata ZEQILLARI & Kthella SHPK 16,587,042.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Blerje materialesh per rikonstruksionin e  tortuareve 829,315 Lidhur Kontrata AVDOLLI SHPK 763,750.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Rikonstruksion i rrjetit të brëndshëm dhe të jashtëm të furnizimit me ujë të qytetit të Leskovikut 231,309,747 Lidhur Kontrata Arkonstudio Shpk & 4 A-M Shpk 229904869.56
Qeverisja Vendore Kolonjë Blerje paketa ushqimore dhe jo ushqimore per familjet me ndihme ekonomike ne varferi ekstreme per arsye te situates se shkaktuar nga COVID-19 326,450 Lidhur Kontrata Klarida Sejati 310,350.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Sherbimin e dezinfektimit ne ambjentet e institucioneve arsimore,ambjentet publike si dhe institucionet e tjera ne administrimin e Bashkise Kolonje pe 1,591,091 Lidhur Kontrata NATYRAL-3D 1,550,000.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Mirembajtje e automjeteve te Bashkise Kolonje viti 2020 2,500,000 Lidhur Kontrata HAMET ILJAZI 2,490,000.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Blerje karburant GAZOIL 10 ppm dhe Benzine (Premium Unl 10 ppm) per vitin 2020 16,940,833 Lidhur Kontrata O L S I SHPK 16,940,833.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Rehabilitim e mirembajtje kanale ujites e kullues ne Bashkine Kolonje, viti 2019. 1,284,016 Lidhur Kontrata REHOVARI 1,091,758.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Loti 3: Hartim projektet–zbatimi Rikonstruksioni i Rrjetit te Brendshem dhe te Jashtem te Furnizimit me Uje te Qytetit te Leskovikut. 1,337,350 Lidhur Kontrata HUK - PROJEKT & A.SH. Engineering 1,203,335.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Loti 4: Hartim plane mbareshtrim te fondit pyjor dhe kullosor,viti 2019 Hartimi i planeve te mbareshtrimit te fondit pyjor dhe kullosor pjese te ekonomise pyjore Çlirim. 1,000,000 Lidhur Kontrata ARABEL - STUDIO & DEJA 950,000.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Blerje karburant GAZOIL 10 ppm dhe Benzine (Premium Unl 10 ppm) per vitin 2019 10,245,274 Lidhur Kontrata O L S I SHPK 10,245,274.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Blerje karburanti për nevoja të Bashkisë Kolonjë 3,211,485 Njoftuar Fituesi O L S I SHPK 3,211,485.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Mirëmbajtje e automjeteve te Bashkisë Kolonjë 1,202,234 Rishpallje me Lidhje Kontrate HAMET ILJAZI & Adrian Çyçllari 1,190,000.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Rikonstruksion i linjës së ujësjellësit Kronjza - Rezervuaret Ujëmbledhes Leskovik, Bashkia Kolonjë (faza e parë) 2,500,000 Lidhur Kontrata AVDOLLI SHPK-VASHTEMIA SHPK- REHOVARI SHPK 2,241,940.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Blerje mjet Transporti Fuoristrade me karroceri 4 x 4 1,666,667 Lidhur Kontrata A-T-D - ALBANIAN TECHNOLOGY DISTRIBUTION 1,550,000.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Blerje mjet transporti fuoristradë 2,000,000 Lidhur Kontrata JOSIF DELIU 2,000,000.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Shfrytëzim i materialit drusor të pyjeve shteterore në Bashkinë Kolonjë 12,000,000 Lidhur Kontrata 6 KORRIKU SHPK-GRAMO SHPK -THAKA/G SHPK 12,000,000.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Furnizim, prerje dhe çarje dru zjarri e fortë për shkollat 9 vjeçare dhe njësitë administrative 1,675,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate GRAMO SHPK 1,668,300.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Ndriçim Publik LED Fshati Rehove, Gostivisht, Selenicë,Boshanj,Starje 1,666,667 Lidhur Kontrata VASKE GAQI 1,641,667.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Dekorimi i Sheshit Rilindja,Ersekë dhe Sheshit 15 Maj,Leskovik për festat e fundvitit 1,666,670 Lidhur Kontrata VASKE GAQI 1,660,850.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data