Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 100 197 33,891,543,627 151 23,162,243,608 11,051,599,761

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Krujë Mbikqyrja e punimeve per objektin, “Shembja e objekteve te demtuara nga termeti i dates 26.11.2019, dhe transportimi i materialeve(inerteve) te dala nga shembja e te tyre, ne kuader te procesit te rindertimit (Programi i Rindertimit) 813,852 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës "Riforcimi i njësive të banimit në ndërtesat (pallat), të cilat janë klasifikuar si objekte me dëmtime të mëdha strukturore ose dëmtime shumë të rënda jostrukturore dhe që nuk duhen rindërtuar nga e para” Ne kuader te procesit te rindertimit (Programi i Rindertimit) 250,609,609 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë “Shembja e objekteve te demtuara nga termeti i dates 26.11.2019, dhe transportimi i materialeve(inerteve) te dala nga shembja e te tyre, ne kuader te procesit te rindertimit’’. (Programi i Rindertimit) 72,377,718 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lezhë “RIKONSTRUKSIONI I SHKOLLES SE MESME TE BASHKUAR KALLMET DHE SHKOLLES 9-VJECARE MANATI” (Programi i Rindërtimit) 8,030,915 Lidhur Kontrata KLAJDI CONSTRUCTION 8,022,467
Qeverisja Vendore Lezhë “Riforcimi i njesive te banimit ne ndertesat (pallat) dhe banesave individuale ne kuader te procesit te rindertimit, ne Territorin e Bashkise Lezhe”. (Programi i Rindërtimit) 503,024,890 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lezhë Rikonstruksion i mjediseve ne bashkepronesi ose te perbashketa ne ndertesat pallat, te prekura nga Termeti i dates 26.11.2019, ne Bashkine Lezhe. (Programi i Rindërtimit) 214,635,977 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin “Mbikqyerje punimesh për objektin: “ Ndërtim i godinës së re të Bashkisë Kurbin, në kuadër të procesit të rindërtimit”. (Programi i Rindërtimit) 3,318,701 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lezhë “Mbikqyrja e punimeve për objektin “Ndërtim dhe rikonstruksion i infrastrukturës publike në zonat e reja të shpallura për zhvillim, në Bashkinë Tiranë”(Programi i Rindërtimit) 62,281,278 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Loti 3: Rikonstruksion ose riparimin e mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallat), ne rruget “Hysen Kertusha-Abaz Celkupa- Hysen Myshketa-Deshmoreve”, në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindërtimit) 123,937,717 Lidhur Kontrata EURONDERTIMI 2000 123.690.103
Qeverisja Vendore Lezhë “Rindertimi i Konviktit te Shkolles se Mesme Profesionale "Kolin Gjoka", Bashkia Lezhe, Ne kuader te procesit te Rindertimit” (Programi i Rindërtimit) 152,372,490 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtim dhe rikonstruksion i infrastrukturës publike në zonat e reja të shpallura për zhvillim, në Bashkinë Tiranë. (Programi i Rindërtimit) 7,788,660,911 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë “Mbikqyrja e punimeve për “Rindërtimin e 4 (katër) objekteve arsimore në Bashkinë e Tiranës” 7,558,776 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Ndërtim i godinës së re të Bashkisë Kurbin, në kuadër të procesit të rindërtimit. 293,124,058 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë “Hartim i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 1 (Seksioni C) në zonën zhvillimore “Kombinat” 425,143,258 Lidhur Kontrata “Kupa” shpk & “Selami” shpk & “Alb-Edil” shpk 408,131,822.8
Qeverisja Vendore Tiranë “Hartim i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 1 (Seksioni D) në zonën zhvillimore “Kombinat” Lidhur Kontrata “Curri” shpk & “Xhengo” shpk 220,572,000
Qeverisja Vendore Tiranë “Hartim i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 1 (Seksioni A) në zonën zhvillimore “Kombinat” Lidhur Kontrata “Kronos Konstruksion” shpk & “Everest” shpk & “Arb&Trans-2010” shpk 447,411,386
Qeverisja Vendore Tiranë Rindërtimi i banesave individuale, brenda dhe jashtë zonave të reja për zhvillim, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike si dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të banesave individuale, jashtë zonave të reja për zhvillim në Njësine Administrative Petrelë, ku janë të përcaktuara 18 shtepi të ndara: 1+1= 8 shtëpi; 2+1= 4 shtëpi; 3+1= 6 shtepi. (Programi i Rindërtimit) Lidhur Kontrata “2T” shpk &”BE-IS” shpk &”Ergi” shpk
Qeverisja Vendore Tiranë Rindërtimi i banesave individuale, brenda dhe jashtë zonave të reja për zhvillim, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike si dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të banesave individuale, jashtë zonave të reja për zhvillim në Njësine Administrative Ndroq, ku janë të përcaktuara 34 shtepi: të ndara: 1+1= 10 shtëpi; 2+1= 11 shtëpi; 3+1= 13 shtepi. (Programi i Rindërtimit) Lidhur Kontrata “Company Riviera 2008” shpk &”Pepa Group” shpk &”Kacdedja” shpk
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve për objektin:“Demolimi dhe evadimi i mbetjeve ndërtimore, (Programi i Rindërtimit) 1,059,503 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Transporti i materialeve të dala nga shembja e objekteve të dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019. (Programi i Rindërtimit) 76,455,000 Njoftuar Fituesi 4 A -M SHPK 74.107.360
Qeverisja Vendore Kurbin “Shembja e objekteve të pabanueshme të dëmtuara nga tërmeti i datës 26.09.2020 dhe transportimi i materialeve të dala nga shembja e tyre, në kuadër të procesit të rindërtimit” (Programi i Rindërtimit) 65,164,800 Lidhur Kontrata COMPANY RIVIERA 2008 SHPK 65,004,900
Qeverisja Vendore Durrës Hartimin i projekteve të ndërhyrjeve rehabilituese – përshtatëse të nevojshme (Programi i rindertimit) 281,076,016 Njoftuar Fituesi "ARKONSTUDIO" Shpk & "A.L.T.E.A. & GEOSTUDIO 2000 shpk" & "ERALD-G shpk" 279.554.907
Qeverisja Vendore Kurbin Supervizim punimesh për objektin: Rikonstruksioni i mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (Pallat), në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindërtimit) 3,784,852 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Rikonstruksioni i mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (Pallat), në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindërtimit) 356,375,703 Njoftuar Fituesi NG STRUCTURES & G.P.G. COMPANY & Shendelli 355,777,414
Qeverisja Vendore Durrës Loti 7: Rikonstruksion ose riparimin e mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallat), ne rruget Segmentit te rruges Pavaresia- Duna-Barjam Curri- -Kanali ujrave te larta - Kepi Rodonit- Autostrada Durres-Tirane - Vija bregdetare ura e Dajlanit (Programi i Rindërtimit) 100,647,427 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Rindërtimi i Shkollës 9-vjeçare “Gjon Gjonaj”, Njësia Administrative Laç, Bashkia Kurbin (Programi i Rindërtimit) 196,872,127 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Aktekspertizë e thelluar për objektet e dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019, të klasifikuara sipas shkallës së dëmtimit DS 4 dhe DS 5, në Njësinë Administrative Nr.5. (Programi i Rindërtimit) 2,875,833 Njoftuar Fituesi DEA-N CONSULTING STUDIO & VIANTE Konstruksion SHPK & INFRATECH SHPK 2,870,000
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i Dytë: “Aktekspertizë e thelluar për objektet e dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019, të klasifikuara sipas shkallës së dëmtimit DS 4 dhe DS 5, në Njësinë Administrative Nr.2, Njësinë Administrative Nr.7, Njësinë Administrative Nr.8, Njësinë Administrative Nr.10. (Programi i Rindërtimit) 9,569,583 Njoftuar Fituesi INSTITUTI DEKLIADA - ALB 9,550,000
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i Tretë: “Aktekspertizë e thelluar për objektet e dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019, të klasifikuara sipas shkallës së dëmtimit DS 4 dhe DS 5, në Njësinë Administrative Nr.4, Njësinë Administrative Nr.5, Njësinë Administrative Nr. 6” (Programi i Rindërtimit) 6,325,560 Njoftuar Fituesi “Arabel Studio” shpk & “Llazo” shpk 6,240,000
Qeverisja Vendore Tiranë Rindërtimi i njësive të banimit në ndërtesa (pallat) në zonën e shpallur për zhvillim të detyruar, në njësinë administrative 6, zona “Kombinat” Bashkia Tiranë. (Programi i Rindërtimit) 7,609,926,518 Njoftuar Fituesi

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data