Open Procurement Albania

Ndertim rruga "Shebeniku Skenderbeu".

Njė shėnim me RedFlag ėshtė njė fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione tė tjera qė mund tė tregojnė njė shqetėsim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial tė pajtueshmėrisė ligjore pėr sjellje tė paligjshme ose joetike tė biznesit, veēanėrisht nė lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit tė ligjeve anti-korrupsion.Vlerėsimi pėr kėto kategori do tė bėhet nė mėnyrė automatike, me filtra analitik tė paracaktuar.

 • Skualifikim i tė gjithė operatorėve konkurrues pėrveē fituesit
 • Skualifikim i tė gjithė operatorėve konkurrues pėrveē fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kamėz
Institucioni Prokurues Bashkia Kamez
Objekti i Tenderit Ndertim rruga "Shebeniku Skenderbeu".
Fondi limit 59,286,710 lekė pa tvsh, vėnė nė dispozicion nga buxheti i Bashkisė Kamėz pėr vitin 2019, miratuar me VKB Nr. 150, datė 19.12.2018 “Pėr miratimin e programit buxhetor afatmesėm 2019 – 2021 dhe detajimin e buxhetit tė Bashkisė sė Kamzės pėr vitin 2019”.
Nr. Reference REF-09523-02-20-2019
Vlera / Fondi Limit 59 286 710,00
Lloji i Kontratės Publike Punė Publike
Lloji i Procedurės Procedurė e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit tė Tenderit 26-02-2019
Data e fundit pėr dorėzimin e Dokumenteve 28-03-2019
Data e mbajtjes sė tenderit 28-03-2019
Nr. i Operatorėve Konkurues 13
Operatorė Konkurues Kthella
Pepe Group
ARB & TRANS -2010”&”Ndėrtimi
Liqeni VII
Sireta 2 F
A.L-ASFALT
KUPA
S.M.O.UNION
B-93”shpk&”RAFIN COMPANY
BE-IS
Company Riviera
CURRI
LEON KONSTRUKSION
Operator Ekonomik Kontraktues
 • S I R E T A 2F
 • Oferta fituese Lekė pa TVSH 53 999 999,00
  Data e shpalljes sė fituesit 31-07-2019
  Vlera e kontraktuar Lekė me TVSH 64799998.8
  Data e lidhjes sė kontratės 31-07-2019
  Kohėzgjatja e kontratės 63 ditė
  Shtesė kontrate (Lekė me TVSH)
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Eshte dhene pergjigje sipas vendimit te KPP 406/2019 datė 26.06.2019.

  Operatore te s’kualifikuar:
  1. ” Company Riviera”shpk :
  • Mjeti me targe AA806PY i eshte dhene me qira per nje vit nga data 07.03.2019 e ne vijim nje tjeter operatori ekonomik ofertues ne kete tender .
  • Nuk jane paraqitur makinerite e kerkuara ne DST.

  2. ” LEON KONSTRUKSION”:
  • Mjetit me targe GR1496B, i ka mbaruar taksa vjetore e mjeteve me date 01.12.2018, certifikata e transportit te mallrave me date 25.02.2019, certifikata e kontrollit teknik me date1.12.2018;
  • Mjetit me targe GR1705B, mbaruar taksa vjetore e mjeteve me date 01.12.2018 dhe certifikata e kontrollit teknik me date 06.12.2018; Eshte paraqitur kontrate qiraje e dates 4.7.2018 per mjetet AA344HL, AA291HL dhe ADR959.
  • Per mjetin AA344HL, i ka mbaruar taksa vjetore e mjetit me date 4.10.2018, certifikata e kontrollit teknik me date 04.10.2018- mjetit me targe AA291HL, mbaruar certifikata e kontrollit teknik me date 08.09.2018, taksa vjetore e mjetit me date 12.06.2018 dhe polica e sigurimit me date 03.08.2018 - mjetit me targe ADR959, mbaruar taksa vjetore e mjetit me date 30.10.2018, polica e sigurimit me date 29.10.2018, certifikata e kontrollit teknik me date 30.10.2018.
  • Bashkangjitur ketij dokumentacioni jane dhe dokumentat e mjeteve: ADR107, ACR959, por qe nuk jane ne kontraten e qirase. Gjithsesi per ADR107, mbaruar poica e sigurimit me date 06.08.2018 dhe kontrolli teknik me date 02.03.2019.
  • Mjeti ACR 959, sipas takses vjetore te mjeteve eshte ne emer te Rraklli-R shpk, ndersa certifikata e transportit te mallrave ne emer te Leonat Vrapi, gjithse i kane mbaruar kontrolli teknik me date 18.11.2018 dhe polica e sigurimit me date 17.11.2017;
  • Mjetit me targe AA193RD, i ka mbaruar polica e sigurimit me date 01.04.2019 si dhe nuk eshte paraqitur certifikate per transport mallrash; Deklarata "MBi konfliktin e interesave" eshte gabim pasi eshte per date 04.03.2019, fondi limit 53.072.302 leke, po ashtu edhe deklarata "Per permbushjen e specifikimeve teknike" dhe ajo "Per permbushjen e kritereve te p[ergjithashme", pasi tenderi eshte zhvilluar me date 02.04.2019 dhe me fond limit 59.286.710 leke.

  3” CURRI”:
  • Automjeti me trage SH 4082E, eshte autobor nafte dhe jo uji, gjithsesi pasaporta e ketij mjeti No: 000228, ka mbaruar me date 23.09.2017;
  • Per autobitumatrice, jane paraqitur foto ne te cilat nuk duket qarte targa e mjetit. Nuk jane parqitur dokumenta per kete makineri si leje qarkullimi, certifikate transport mallrash te rrezikshem, police sigurimi, certifikate e kontrollit teknik;
  • Bashkangjitur dokumentave te asfaltoshtrueses, nuk eshte paraqitur fotoja perkatese; Mjetit me targe TR7409S, vinē me kosh, i ka mbaruar certifikata e kontrollit teknik me date 23.03.2019 po ashtu edhe taksa vjetore e mjeteve me date 23.03.2019;
  • Mjetit me targe TR3415R, paraqitur si autovinē, i ka mbaruar kontrolli teknik me date 26.03.2019, nuk eshte paraqitur taksa vjetore e mjeteve.
  • Operatori ekonomik ne shtojcen "Mbi disponimin e makinerive" paraqet nje numer tejet te madh makinerish, nderkohe qe ka kontrata me vlera te konsiderueshme mbi 300.000.000 mln leke dhe deklaron se mjetet jane ne dispozicion te objektit qe tenderohet, po ashtu edhe per inxhinieret. Sa me siper deklaratat e operatorit ekonomik, nuk qendrojne.

  4. KUPA”shpk :
  Ne deklaraten "Mbi disponimin e makinerive" operatori ekonomik ka deklaruar se ka ne dispozicion vetem dy kamion duke mos plotesuar kriteret e parashikuar ne piken 2/11 te KVK

  5. ” S.M.O.UNION”shpk :
  Per automjetin me targe AA268UX, kamioncine, nuk eshte paraqitur certifikata e transportit te mallrave;
  • Sipas fatures tatimore Nr.Serise 37494693, date 07.12.2018, automjeti eskavator me goma me targe AHMT94, i eshte blere nga qiradhenesi Blerimi shpk shoqerise Muca 2006, nderkohe certifikata e pronesise se ketij mjeti eshte leshuar me date 19.02.2019 ne emer te Muca 2006 dhe gjithe dokumentacionii mjetit ne fjale eshte ne mer te Muca 2006 dhe jo te qiradhenesit Blerimi shpk;
  • Per mjetin autobitumatrice me targe AA032UB, nuk eshte paraqitur certifikata per transportin e mallrave te rrezikshme;
  • Operatori ekonomik deklaron se mjetet e marra me qira, jane prane shoqerive qiradhenese, nderkohe qe automjetet me targe AA032UO autobot uji dhe AA032UB, jane marre me qira per nje afat tre vjecar, gje e cila bie ndesh me vete deklarimet e ofertuesit

  6.“Pepe Group”shpk &”JUNIK” shpk :
  • Me date 27.03.2019 eshte lidhur kontrata e bashkepunimit me JUNIK shpk por bashkangjitur kontrates nuk eshte eshte paraqitur preventivi per ndarjen e punimeve sipas zerave te tij.
  • Operatori JUNIK shpk merr persiper te kryej punime si FV shtylla metalike, FV krahe shtylle metalike por nuk ka paraqitur asnje document qe te provoje disponueshmerine e autokulles.
  • Per automjetin AA230UL I paraqitur si autobitumatrice nuk eshte paraqitur certefikata e transportit per mallrat e rrezikshme

  7” Liqeni VII”sha :
  • Mjeti i paraqitur si autokulle sipas deklarates doganore R25073 eshte platforme ngritese dhe jo autokulle.

  8. ” A.L-ASFALT”shpk :
  • Operatori ekonomik ofertues nuk ka paraqitur certifikate per transport mallrash te rrezikshme per autobitumatrice me targe AA879RY, mjet i cili eshte kamioncine, i paraqitur si autobitumatrice; Me mjeken Gj. M, eshte lidhur kontrata me date 27.03.2019,
  • nderkohe liste pagesa mban daten 26.03.2019 Ing. R . S, sipas diplomes eshte Ing.Hidroteknik dhe jo Ing. Ndertimi siē eshte munduar ta paraqese operatori ekonomik ofertues. sa me siper operatori ekonmik ofertues, nuk permbush kriterin per dy ing.Ndertimi, mjeken dhe autobitumatricen

  9” B-93”shpk&”RAFIN COMPANY:
  • Rafin Company si anetare e BOE, nuk ka paraqitur dokumentacionin si me poshte: OE, merr persiper kryerjen e 31.78% te punimeve perfshire ketu, shtresa binderi dhe asfaltobetoni, por nuk verton me asnje dokument disponimin e mjeteve autobitumatrice dhe asfaltoshtruese;
  • Kontrata me UT, nuk permbush kriteret e kontrates se ngjashme pasi eshte kontrate restaurim dhe mirmbajtje ndertesash civile;
  • Kontrata e ngjashme "Rehabilitim Parkimit te Ambasades Amerikane, Tirane" eshte lidhur nga "Shtatori 90" shpk dhe ky operator ekonomik (Shtatori 90, nuk mund te jete ne rolin e Autoritetit Kontraktor, pasi nenkontraktimi nuk eshte miratuar nga AK perkates.
  • Gjithsesi vlera e punimeve ne raport me perqindjen si anetar BOE, nuk permbush kriterin e pikes 2.3.1/a te KVK, si dhe nuk eshte paraqitru akt kolaudimi dhe marrje ne dorezim; Kontrta me RTSH, nuk eshte kontrate qe ka natyren e punimeve objekt prokurimi, gjithsesi edhe per kete kontrate OE Rafini, nuk permbush kriterin e percaktues ne piken 2.3.1/a te KVK Automjeti i paraqitur nga OE B93, me targe AA032UB i marre me qira nga GE.CO sh.p.k, i eshte dhene me qira edhe OE "ED Konstruksion sh.p.k, pjesemarrese ne procedurat e prokurimit te realizuara nga Bashkia Kamez

  Arsyeja e Anulimit
  Shėnime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) pėr kėtė Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde tė Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontratės Nr.32 - Dt.13-08-2019
  Apelime dhe Vendime tė KPP
  Projekti

  Tė drejtat e Pėrdorimit

  Pėrsa kohė nuk pėrcaktohet ndryshe, i gjithė informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nėn liēencat: This material is Open Data