Open Procurement Albania

Reabilitimi i Kanalit Ujites Bushat, Nj.A, Bicaj

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kukės
Institucioni Prokurues Bashkia Kukes
Objekti i Tenderit Reabilitimi i Kanalit Ujites Bushat, Nj.A, Bicaj
Nr. Reference REF-19481-04-24-2019
Vlera / Fondi Limit 13 345 980,00
Lloji i Kontratės Publike Punė Publike
Lloji i Procedurės Procedurė e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit tė Tenderit 25-04-2019
Data e fundit pėr dorėzimin e Dokumenteve 31-05-2019
Data e mbajtjes sė tenderit 31-05-2019
Nr. i Operatorėve Konkurues 10
Operatorė Konkurues Ndregjoni
Lala
Mela
Vllaznia Ndertim I.S
Shendelli
Kevin Construksion
Sardo
BE-IS
Oruēi & Grand Grup
Ouen & Shpresa Al
Operator Ekonomik Kontraktues
 • BE-IS SHPK
 • Oferta fituese Lekė pa TVSH 11 949 027,00
  Data e shpalljes sė fituesit 02-08-2019
  Vlera e kontraktuar Lekė me TVSH 14338833
  Data e lidhjes sė kontratės 30-08-2019
  Kohėzgjatja e kontratės 60 ditė
  Shtesė kontrate (Lekė me TVSH)
  Ankesa Ka Patur ankesa.
  • Operatori ekonomik ”Kevin Construction” (Shpk) me drejtues ligjor z.Lavdrim Gjici, me Nr. Identifikimi Tatimor NIPT-i,K71401004W,paraqiti ankese prane Autoritetit Kontraktor, e cila u protokollua me Nr.2014 Prot. date 18.06.2019, dhe u shqyrtua me Vendimin Nr.46, date 24.06.2019 te Komisionit te Shqyrtimit te Ankesave .
  • Ky vendim u percoll me ane te shkreses Nr.2068 Prot. date 24.06.2019
  Jane skualifikuar ofertuesit e mėposhtėm:
  1. Operatori ekonomik “Boe” Oruēi & Grand Grup ” sh.p.k,:
  Subjekti Grand Grup” shpk nuk ka dorezuar dokumentacionin kualifikues per drejtuesin teknik z.Urim Mici (Kontrate Pune noteriale, Libreze pune, CV).
  Subjekti “Oruci” shpk, nuk ka dorezuar Formularin e Vleresimit per pune te ngjashme per objekti: “Ndertim KUZ Drinas”.
  Nga verifikimi i liste-pagesave te shoqerise “Oruci” shpk, rezulton se ne muajin janar-2019, nuk figurojne drejtuesit teknik te shoqerise z.Agim Elezi dhe znj.Lumturije Baji.
  Subjekti nuk ka dorezuar deshmi aftesie per drejtuesit e makinerive te renda.

  2. Operatori ekonomik “Shendelli” sh.p.k, :
  Subjekti nuk disponon numrin e mjeteve tip kamion per realizimin e kontrates. Ka dorezuar dokumentacionin per nje kamion (autovinc) me targe AA409DR, I cili nuk ploteson tonazhin e percaktuar ne DST.
  Mjeti tip “Kamioncine” me targe AA 347 KE, nuk ploteson tonazhin e percaktuar ne DST.
  Per mjeti tip “Kamioncine” me targe AA 043XL, subjekti nuk ka dorezuar Policen e Sigurimit, Ēertifikaten e Kontrollit Teknik sipas kerkeses se percaktuar ne DST.
  3. Operatori ekonomik “Mela” sh.p.k:
  Subjekti nuk ploteso numrin e specifikuar te mjeteve tip “Fadrome me Goma”, pasi ka dorezuar dokumentacionin vetem per nje mjet te tille.
  Subjekti nuk ka paraqitur dokumentacionin ligjor per 1 drejtues te makinerive te renda te ndertimit nga 3 makineri te specifikuara ne DST (1 fadrome me zinxhire - 2 fadroma me goma).

  4. Operatori ekonomik “Vllaznia Ndertim I.S” sh.p.k:
  Subjekti ka ndryshuar formatin e Grafikut te Punimeve te miratuar nga Autoriteti Kontraktor.
  Subjekti nuk ka dorezuar deshmi te aftesise profesionale per drejtuesit e makinerive te renda, sipas kerkeses se percaktuar ne piken 3/b te DST.
  Subjekti nuk ploteson kriterin e disponimit te 2 mjeteve tip kamion (me kapacitet mbajtes 8.15 ton) , pasi mjetet e paraqitura nuk plotesojne kriterin e tonazhit.
  Subjekti nuk disponon 2 mjete tip “fadrome me goma”, pasi 2 mjetet e paraqitura nuk kane dokumentacionin teknik te percaktuar ne piken 5/b te DST.

  5. Operatori ekonomik “Sardo” sh.p.k,:
  .Subjekti Sardo” shpk, nuk ka dorezuar dokumentacionin tekniko-ligjor per mjetin tip “Eskavator me Goma” te marre me qera sipas kontrates se dates 11.10.2017.
  Subjekti nuk ka dorezuar dokumentacionin ligjor per drejtuesin teknik te shoqerise me profesion Inxhinier Hidroteknik.
  Subjekti nuk ka dorezuar fatuirat tatimore per cdo situacion per objektin: “Riparime emergjente te perrenjeve te demtuar nga shirat e muajit tetor 2015” sipas kerkeses se percaktuar ne piken 2.3 te DST.
  Nga verifikimi i liste-pagesave rezulton se manovratori Emiljano Braka nuk figuron per janar – shkurt -2019.
  Nga verifikimi i dokumentacionit, rezulton se subjekti nuk disponon pajisjen “Tokmak Elektrik”.

  6. Operatori ekonomik “Kevin Construksion” sh.p.k,:
  Pas vleresimit si dhe analizes se ēmimeve sipas manualit teknik te ndertimit te vitit 2015, rezulton se oferta e paraqitur nga subjekti eshte anomalisht e ulet.
  Arsyeja e Anulimit
  Shėnime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) pėr kėtė Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde tė Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontratės Nr.36 - Dt.09-09-2019
  Projekti

  Tė drejtat e Pėrdorimit

  Pėrsa kohė nuk pėrcaktohet ndryshe, i gjithė informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nėn liēencat: This material is Open Data