Open Procurement Albania

Sherbim i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private i objekteve te shoqerise. Marreveshje Kuader me nje operator ekonomik, ku te gjitha kushtet jane te percaktuara me afat 12 muaj.

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Lushnje
Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lushnje
Objekti i Tenderit Sherbim i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private i objekteve te shoqerise. Marreveshje Kuader me nje operator ekonomik, ku te gjitha kushtet jane te percaktuara me afat 12 muaj.
Nr. Reference REF-35437-09-10-2019
Vlera / Fondi Limit 19 022 172,00
Lloji i Kontratės Publike Shėrbime Publike (Marrėveshje Kuadėr)
Lloji i Procedurės Procedurė e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit tė Tenderit 11-09-2019
Data e fundit pėr dorėzimin e Dokumenteve 04-10-2019
Data e mbajtjes sė tenderit 04-10-2019
Nr. i Operatorėve Konkurues 3
Operatorė Konkurues MYRTO SECURITY
NAZERI – 2000
GOGA & “BUZI 2010
Operator Ekonomik Kontraktues
 • MYRTO SECURITY
 • Oferta fituese Lekė pa TVSH 17767252.4
  Data e shpalljes sė fituesit 31-10-2019
  Vlera e kontraktuar Lekė me TVSH 21320702.88
  Data e lidhjes sė kontratės 12-11-2019
  Kohėzgjatja e kontratės 12 muaj
  Shtesė kontrate (Lekė me TVSH)
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar ofertuesit e meposhtem:

  1. Operatori ekonomik “Nazeri 2010” Sh.p.k :
  Ne oferten e paraqitur ne daten 05.10.2019 ne oren 15:33, eshte dhene oferta ekonomike me vleren 17 767 252.4 leke pa tvsh dhe ne oferten e paraqitur ne daten 10.10.2019 ne oren 09:33 eshte dhene oferta ekonomike me vleren 19 022 172 leke pa tvsh.
  Per sa me siper, referuar Vendimit nr. 914 date 29.12.2014 (i ndryshuar) , nenin 63, pika 3, ku citohet:“Operatori ekonomik duhet te paraqes vetem nje oferte, me perjashtim te rasteve kur kerkohet oferte alternative”, per kete arsye operatori ekonomik “Nazeri 2000” skualifikohet.

  2. Bashkimi i OE “GOGA” Sh.p.k dhe “BUZI 2010” Sh.p.k:
  Referuar ofertes se paraqitur nga operatori ekonomik “GOGA” sh.p.k, eshte bere gabim ne perllogaritjen e fondit pasi eshte ulur ne vlere pertej detyrimeve financiare qe percakton legjislacioni ne fuqi. Konkretisht eshte paraqitur oferta 17.167.252.4 leke pa tvsh.
  Referuar Vendimit nr 914, date 29.12.2014 (i ndryshuar) neni 66 per shqyrtimin dhe vlersimin e ofertave, neni 4, citon: “Ofertat e kualifikuara verifikohen nese kane apo jo gabime aritmetike. Nese ofertat rezultojne me gabime aritmetike korrigjohen ne menyren e meposhtme: - Nese ka ndonje mosperputhje, ndermjet ēmimit per njesi dhe ēmimit total, qe del nga shumezimi i ēmimit te njesise me sasine, ēmimi i njesise mbizoteron dhe ēmimi total korrigjohet ne baze te tij. Ofertat me gabime aritmetike refuzohen, kur shumat absolute te te gjitha korrigjimeve jane me te larta ose me te uleta se 2% e vleres se ofertes ekonomike te ofruar. - Nese ka ndonje mosperputhje ndermjet fjaleve dhe shifrave, mbizoteron shuma ne fjale. Ofertat me gabime aritmetike refuzohen, kur shumat absolute te te gjitha korrigjimeve jane me shume se ± 2% e vleres se ofertes ekonomike te ofruar”.
  2) Faturat e paraqitura nga operatori operatori “GOGA” sh.p.k jane pa firmen e bleresit, gje e cila nuk verteton veprimin e ndersjellte midis dy paleve. Sa me siper nuk plotesohet kriteri sipas DST - Kapacitetet Teknike, pika 1 e cila citon: Ne rastin e pervojes se meparshme te realizuar me sektorin privat si deshmi pranohen vetem fatura tatimore te shitjes, ku te shenohen datat, shumat, dhe sherbimet e realizuara”.
  Operatori ekonomik “BUZI 2010” Sh.p.k ka paraqitur “Listepagesat e Kontributeve te Sigurimeve Shoqerore dhe Tatimit mbi te Ardhurat nga Punesimi” ne te cilen veren disa mangesi. Konkretisht verehet qe punonjesit e sherbimit paguhen me pagen minimale ndryshe nga sa e permban ligji per Ruajtjen me Roje Private.
  Nisur nga kerkesat e DST - Pika 3 “Operatori Ekonomik duhet te paraqes Vertetim Performance nga Drejtorite Vendore te Policise ku ndodhen objektet ku do te kryhet sherbimi, leshuar brenda 3 (tre) muajve, nga data e hapjes se ofertave, ku te jepet informacioni si me poshte: Germa c. Te kete grupe te gatshme punonjesish per verifikim te sinjaleve te alarmit”. Nga dokumentat e paraqitura Vertetim per performancen e subjekteve nga Drejtoria Vendore e Policise, subjekti ”Buzi 2010” sh.p.k nuk ka te paraqitur si sherbim Ruajtjen e objekteve ne menyre elektronike gje qe nenkupton qe nuk ka as salle kontrolli.
  Arsyeja e Anulimit
  Shėnime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) pėr kėtė Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata tė lidhura nė bazė tė Marrėveshjes Kuadėr Qeverisja Vendore Lushnje REF-35437-09-10-2019
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde tė Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontratės Nr.3 - Dt.27-01-2020

  Tė drejtat e Pėrdorimit

  Pėrsa kohė nuk pėrcaktohet ndryshe, i gjithė informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nėn liēencat: This material is Open Data