Open Procurement Albania

Plotesim me Sinjalistike i Rrugeve per Tarifim

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Tirana Parking
Objekti i Tenderit Plotesim me Sinjalistike i Rrugeve per Tarifim
Nr. Reference REF-38944-10-10-2019
Vlera / Fondi Limit 6 906 737,50
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 11-10-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 22-10-2019
Data e mbajtjes se tenderit 22-10-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues RSM Company & Rrugë Sinjalistikë Mirëmbajtje & Hidro Company
I.D.K- KONSTRUKSION
SI-SI -AL
Sign & Road Safety Solutions
MELA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 6000572.5
  Data e shpalljes se fituesit 14-11-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 7200687
  Data e lidhjes se kontrates 19-11-2019
  Kohezgjatja e kontrates 45 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  1. “SI.SI-AL” sh.p.k:
  Nuk i plotëson kriteret e vecanta të përcaktuara në DST, konkretisht mungon:
  -Deklaratë mbi disponueshmërinë e mjeteve sipas Shtojcës 9.
  -Deklaratë mbi kontratat e lidhura apo në proçes sipas Shtojcës 10.

  4.Shqyrtohet oferta e paraqitur nga ofertuesi “Sign & Road Safety Solutions” sh.p.k Oferta nuk përmban të gjithë dokumentacionin e kërkuar në dokumentet e tenderit referuar listës së kërkesave të tenderit të shpallur në sistemin elektronik të APP në mbështetje të Vendimit të Këshillit të Ministrave Nr.914, datë 29.12.2014 për “Miratimin e rregullave të prokurimit publik” (i ndryshuar ) kreu VII neni 66, pika 3.

  5. “MELA” sh.p.k:
  Nuk i plotëson kriteret e vecanta të përcaktuara në DST, konkretisht për kapacitetin teknik mungojnë:
  Pika 2.3.8
  -autorizim të prodhuesit dhe /ose Distributorit
  -ISO 9001:2015 të prodhuesit dhe /ose Distributorit
  -Katalogu i prodhuesit
  Mjetet:
  -Pajisjet teknike , printer për letër adezive për tabela Rrugore .
  -Makineri prerëse për Adezive për tabela Rrugore
  -Makineri për aplikimin e Adezivit per tabela Rrugore
  -Nuk janë paraqitur mostrat e produktit të kërkuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.49 - Dt.10-12-2019

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data