Open Procurement Albania

Loti i trete: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim rrjet shperndares ujesjellesi ne fshatin Qenam, Njesia Administrative Zall-Herr

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane
Objekti i Tenderit Loti i trete: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim rrjet shperndares ujesjellesi ne fshatin Qenam, Njesia Administrative Zall-Herr
Nr. Reference REF-46739-12-24-2019
Vlera / Fondi Limit 632 364,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 26-12-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-01-2020
Data e mbajtjes se tenderit 08-01-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues Civil Cons Shpk
Imes-D Shpk
Infratech Shpk
Instituti i Konsulences ne ndërtim “IKN” Shpk
Net-Group Shpk
Novatech Studio Shpk
Rean 95 Shpk
Studio Services” K-SA Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • B-VAAL ENGINEERING
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 583720.57
  Data e shpalljes se fituesit 22-01-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 700464.68
  Data e lidhjes se kontrates 24-02-2020
  Kohezgjatja e kontrates 60 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1.Oferta e paraqitur nga Operatori Ekonomik “Novatech Studio ” shpk
  Nuk plotëson kriteret e veçanta të kualifikimit mbi punësimin mesatar të punonjësve i cili në këtë rast duhet të kishte jo me pak se 20 punonjës.

  2. Oferta e paraqitur nga Operatori Ekonomik “Rean ” 95 shpk
  Nuk plotëson kriteret e veçanta të kualifikimit mbi punësimin mesatar të punonjësve i cili në këtë rast duhet të kishte jo me pak se 20 punonjës.

  3. Oferta e paraqitur nga Operatori Ekonomik “Infratech”sShpk
  Dokumentacioni i paraqitur nga Operatori Ekonomik “Infratech”sh.p.k, është i paplotë pasi nuk ka përmbushur VKM nr.354 date 11.05.2016 ”Per miratimin e manualit te tarifave per sherbime ne planifikimin te territorit, projektim, mbikeqyrje dhe kolaudim” si dhe udhezimin e Agjencise Prokurimit Publik date 25.07.2017, prot 5585 ”Rekomandim mbi menyren e percaktimit te tarifave minimale te specifikuara ne Vendimin e Keshillit te Ministrave nr.354,date 11.05.2016” Per miratimin e manualit te tarifave per sherbime ne planifikimin te territorit, projektim, mbikeqyrje dhe kolaudim”.

  4. Oferta e paraqitur nga Operatori Ekonomik “Civil Cons” Shpk
  Dokumentacioni i paraqitur nga Operatori Ekonomik “Civil Cons”sh.p.k, është i paplotë pasi nuk ka përmbushur VKM nr.354 date 11.05.2016 ”Per miratimin e manualit te tarifave per sherbime ne planifikimin te territorit, projektim, mbikeqyrje dhe kolaudim” si dhe udhezimin e Agjencise Prokurimit Publik date 25.07.2017, prot 5585 ”Rekomandim mbi menyren e percaktimit te tarifave minimale te specifikuara ne Vendimin e Keshillit te Ministrave nr.354,date 11.05.2016” Per miratimin e manualit te tarifave per sherbime ne planifikimin te territorit, projektim, mbikeqyrje dhe kolaudim”.

  5. Oferta e paraqitur nga Operatori Ekonomik “Imes-D” Shpk
  Dokumentacioni i paraqitur nga Operatori Ekonomik “Imes-D”sh.p.k, është i paplotë pasi nuk ka përmbushur VKM nr.354 date 11.05.2016 ”Per miratimin e manualit te tarifave per sherbime ne planifikimin te territorit, projektim, mbikeqyrje dhe kolaudim” si dhe udhezimin e Agjencise Prokurimit Publik date 25.07.2017, prot 5585 ”Rekomandim mbi menyren e percaktimit te tarifave minimale te specifikuara ne Vendimin e Keshillit te Ministrave nr.354,date 11.05.2016” Per miratimin e manualit te tarifave per sherbime ne planifikimin te territorit, projektim, mbikeqyrje dhe kolaudim”.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.08 - Dt.02-03-2020

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data