Open Procurement Albania

Loti 4 Ushqime koloniale

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Gjirokastër
Institucioni Prokurues Bashkia Gjirokaster
Objekti i Tenderit Loti 4 Ushqime koloniale
Nr. Reference REF-47164-01-08-2020
Vlera / Fondi Limit 1 303 528,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 09-01-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-02-2020
Data e mbajtjes se tenderit 03-02-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues M.C.CATERING Shpk
Gezim Sino
Sofia Myftari
Ferit Myftari
Operator Ekonomik Kontraktues
 • M.C.CATERING SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 207 357,00
  Data e shpalljes se fituesit 10/03/2020 00:00:00
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1448828
  Data e lidhjes se kontrates 07/05/2020 00:00:00
  Kohezgjatja e kontrates Deri me 31.12.2020
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  Përkatesisht për arsyet e mëposhtme:
  1. Sofia Myftari
  Kishte mangesi te kriteret e vecanta te kualifikimit te percaktuara ne DST si me poshte:
  a. Mungon Licensa Kat.II.1.A.1, kerkuar ne paragrafin nr.2 te pikes nr.2.2 per kapacitetin ekonomik dhe financiar, Loti nr.4.
  b. Mungon (kontate qiraje,kontrate dhurimi, kontrate bashkepunimi) te ambjentit të përshtatshem për tregëtimin dhe magazinimin e artikujve objekt prokurimi kerkuar ne paragrafin nr.4 te pikes nr.2.2 per kapacitetin ekonomik dhe financiar, Loti nr.4, pasi dokumenti per pasurine nr.27/6 ZK 8541eshte ne pronesi te Ferit Myftarit, objekti ”Lokal”.
  c. Mungon plotesimi I kushtit I kerkuar ne paragrafin nr.4 te pikes nr.2.2 per kapacitetin ekonomik dhe financiar, Loti nr.4 (Ambjenti te plotesoj kushte tekniko- Teknologjike dhe te jete jo me i vogel se 50m²) pasi ambjenti i marre me qera me kontrate nr.122 REP. Dhe nr.58 KOL date 23/01/2019 ndermjet qiradhenesit Thoma Gega dhe qiramarresit Sofia Myftari, i jep me qera 20 m².
  d. Mungon leja higjeno-sanitare te mjetit ATP ( JO FRIORIFER) me targe AA 137 AA kerkuar ne paragrafin nr.5 te pikes nr.2.2 per kapacitetin ekonomik dhe financiar, Loti nr.4.
  2.Ferit Myftari
  Kishte mangesi te kriteret e vecanta te kualifikimit te percaktuara ne DST si me poshte:
  a. Mungon Licensa Kat.II.1.A.1, kerkuar ne paragrafin nr.2 te pikes nr.2.2 per kapacitetin ekonomik dhe financiar, Loti nr.4.
  b. Mungon pronësia ose në përdorim kundrejt kontratës përkatëse të noterizuar (kontate qiraje,kontrate dhurimi, kontrate bashkepunimi) te ambjentit të përshtatshem për tregëtimin dhe magazinimin e artikujve objekt prokurimi, I kerkuar ne paragrafin nr.4 te pikes nr.2.2 per kapacitetin ekonomik dhe financiar, Loti nr.4.
  c. Mungon pronësia ose në përdorim kundrejt kontratës përkatëse të noterizuar, te pakten nje automjete ATP ( JO FRIORIFER) leja higjeno-sanitare te mjetit, kerkuar ne paragrafin nr.5 te pikes nr.2.2 per kapacitetin ekonomik dhe financiar, Loti nr.4.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.28 - Dt.18-05-2020

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data