Open Procurement Albania

Mirembajtje e zakonshme e objekteve arsimore

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Shkodër
Institucioni Prokurues Bashkia Shkoder
Objekti i Tenderit Mirembajtje e zakonshme e objekteve arsimore
Nr. Reference REF-58874-05-26-2020
Vlera / Fondi Limit 5 958 015,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 27-05-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 22-06-2020
Data e mbajtjes se tenderit 22-06-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues “Karl Gega Konstruksion“ sh.p.k & “Rozafa 94“sh.p.k
“2 N” sh.p.k
“AVDULI” sh.p.k
“Delia Impex“ sh.p.k
“FLONJA” sh.p.k
“Gysi” sh.p.k
“Meni” sh.p.k
“Nika” sh.p.k
“Rroku Guest” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • FLONJA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4 910 945,00
  Data e shpalljes se fituesit 28-07-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 3 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “Karl Gega Konstruskion” sh.p.k. & Rozafa 94“ shpk, për këto arsye:
  - Kontrata e bashkepunimit midis dy shoqerive pjesemarrese eshte bere ne kundershtim me piken 2, te Nenit 74 VKM Nr.914 dt.29.12.2014 “Për miratimin e Rregullave të Prokurimit Publik” (i ndryshuar) pasi nuk jane percaktuar elementet konkrete, që do të kryejë secili nga anëtarët e këtij bashkimi.
  - Preventivi i punimeve eshte ndare ne menyre mekanike 70% me 30% te te gjitha zerave te punimeve ndermjet dy shoqerive qe edhe teknikisht eshte e pamundur per tu realizuar ne objekt.
  2. “Delia Impex“ shpk, për këto arsye:
  - Shtojca nr.1 ”Formulari i ofertes” nuk eshte plotesuar sakte ,pasi ka mosperputhje te vleres me fjale dhe numra dhe vleres ne preventive.
  - Nuk plotesoni piken 6 të DST, pasi mungon dokumentacioni i drejtuesit teknik te punimeve ing.Q.K, kontrata e punes dhe diploma .
  3. “Gysi“ shpk, për këto arsye:
  - Ka ndryshim te volumeve te preventivit nga ato te kerkuara nga AK tek preventivi i punimeve te shkollës “At Gjon Karma” e pikërisht tek zeri Prishje hidroizolim ku eshte kerkuar 448 m2 dhe shoqeria ka vendosur 690 m2
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data