Open Procurement Albania

Mbikqyrja e punimeve në objektin: ”Investime në ujësjellësa në zonat rurale në njësitë administrative Mollaj, Bulgarec, Voskopojë, Voskop, Drenovë

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Korçë
Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Kanalizime Korce
Objekti i Tenderit Mbikqyrja e punimeve në objektin: ”Investime në ujësjellësa në zonat rurale në njësitë administrative Mollaj, Bulgarec, Voskopojë, Voskop, Drenovë
Nr. Reference REF-89793-03-11-2021
Vlera / Fondi Limit 1 691 321,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 12-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 23-03-2021
Data e mbajtjes se tenderit 23-03-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues ” G & L CONSTRUCTION” SH.P.K
” HE & SK 11” Sh.p.k
” Engineering Consulting Group” SH.P.K
" STUDIO SERVICES" K - SA" Sh.P.K
” MAGNA CHARTA ” Sh.p.k & ”ERALD-G ” Sh.p.k
” XH & MILER” sh.p.k
”4 A Studio” SHPK & ” A.SH. Engineering” Sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • XH & MILER
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1,595,795
  Data e shpalljes se fituesit 06-04-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 210 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. ” G & L CONSTRUCTION” SH.P.K, për këto arsye:
  - Ofertimi nuk është konform parashikimeve të nenit 7/1 të VKM Nr.354, datë 11.05.2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim territori, projektim, mbikqyrje dhe kolaudim”, ku përcaktohet që : ”Tarifa për shërbimet duhet të jetë një vlerë ndërmjet tarifave minimale dhe maksimale , të përcaktuara në këtë manual, në përputhje me ligjin e prokurimit publik.”
  2. ” HE & SK 11” Sh.p.k, për këto arsye:
  - Ofertimi nuk është konform parashikimeve të nenit 7/1 të VKM Nr.354, datë 11.05.2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim territori, projektim, mbikqyrje dhe kolaudim”, ku përcaktohet që : ”Tarifa për shërbimet duhet të jetë një vlerë ndërmjet tarifave minimale dhe maksimale , të përcaktuara në këtë manual, në përputhje me ligjin e prokurimit publik.”
  3. " STUDIO SERVICES" K - SA" Sh.P.K, për këto arsye:
  - ka paraqitur dy çmime oferte: 1.452.040 lekë pa TVSH dhe 1.552.040 lekë pa TVSH, në kundërshtim me përcaktimin ligjor që duhet të paraqesë vetëm një ofertë.
  4. ” Engineering Consulting Group”, për këto arsye:
  - nuk paraqiti deklaratë që është dakort me mënyrën e financimit sipas viteve buxhetore 2021-2024, të kërkuar në pikën 3 të Shtojcës 7 të DT.
  5. ” MAGNA CHARTA” Sh.p.k, NIPT: L92318021H + ”ERALD-G” Sh.p.k, për këto arsye:
  - Ofertuesi nuk përmbush Kriterin e veçantë të kualifikimit, pika 2.1, Shtojca 7 e DT, lidhur me Licensën profesionale sepse ”ERALD-G” Sh.p.k që ka 5% pjesëmarrje në Bashkimin e OE, nuk paraqiti Licensë profesionale të vlefshme “Për Mbikqyrje e Kolaudim Punimesh Zbatimi” për kategoritë përkatëse të kërkuara. Licensa e paraqitur nga ”ERALD-G ” Sh.p.k , MK 1015/13 “Për Mbikqyrje e Kolaudim Punimesh Zbatimi” ka qene e vlefshme deri në datën 10.03.2021.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per XH & MILER viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per XH & MILER viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per XH & MILER viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per XH & MILER viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data