Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Summary results

No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
8 2,620,513,078 8 2,620,513,078 2,697,889,242

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT Stage Procedure Awarded value
Nderhyrje ne zona sportive dhe lodra per femije “Dua te luaj” (rajoni 3 dhe 4)
Berat -Vlore-Korce-Gjirokaster
375,000,000 Signed the Contract 374,899,189
Nderhyrje ne zona historike per forcimin e potecialit turistik, kala, ura, qendra historike, pazare, fasada, etj (rajoni 3 dhe 4) - Rijetëzimi dhe përmirësimi i vlerave të Kalasë së Tepelenës 541,666,666 Signed the Contract 458,521,134
Minikonkursi Nr.24 (Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-67609-08-03-2020) - “Rindërtimi i njësive të banimit në ndërtesa (pallat) për zonen e re për zhvillim Vorë, Paketa E Objektet BN.6.01, BN.6.02, BN.6.03, njësia administrative Vorë, Bashkia Vorë (Programi i Rindertimit)
Signed the Contract 609,120,800
Rivitalizimi urban dhe përmirësimi aksesit në zonat me aktivitetet bujqësor në rajonin 3. 323,398,146 Signed the Contract 200,273,141
Rikualifikim i Sheshit Italia 314,129,728 Signed the Contract 218,914,644
Ndertim Asfaltim i rruges Cerrik – Belsh – Dragot – Kucove – Ure Vajgurore. 1,041,230,892 Signed the Contract 689,987,164
Rehabilitimi i rrugës hyrëse "Mihal Komneno" për në Kala dhe Tabja. Announced the Winner 123,433,670
Rikonstruksion i rrugës Librazhd – Orenjë, Lot 1. 25,087,646 Signed the Contract 22,739,500
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data