Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Summary results

No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
8 2,701,182,960 8 2,701,182,960 2,443,348,289

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT Stage Procedure Awarded value
Minikonkursi Nr.20(Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-56901-04-27-2020) - “Punime Civile të Infrastrukturës kritike, për mbylljen dhe mbushjen e puseve të Minierës së Valiasit, Njësia Administrative Valias, Bashkia Kamëz.”. (Programi i Rindertimit)
Signed the Contract 29,587,261
Përmirësimi i shtresave asfaltike për rrugët në Rajonet 3 dhe 4 583,333,333 Announced the Winner 331,000,000
Minikonkursi Nr.7 (Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-56901-04-27-2020) - Ndërtimi i Rrjetit Rrugor dhe Infrastrukturës Urbane të Zonës 1, Njësia Administrative Durres, Bashkia Durres (Programi i Rindertimit)
Announced the Winner 236,835,807
Përmirësimi i shtresave rrugore për rajonin 2 dhe 4. 375,000,000 Announced the Winner 213,722,517
Reconstruction of rain water drainage system in the area including the neighborhoods Hajro Cakerri, 4 Heronjte, 28 Nentori, Vlore.
Rindërtimi i sistemit të kullimit të ujërave të shiut në zonën qe përfshijne lagjet Hajro Cakerri, 4 Heronjte, 28 Nentori, Vlorë.
Announced the Winner 35,792,195
Rehabilitim i Lumit Gjanica dhe Rikonceptim i Qendrës së qytetit të Fierit. 708,127,500 Signed the Contract 676,303,207
Rikonstruksion /rikualifikimi urban pranë Qendrës së qytetit Vlorë Zona B drejtim rrugës Justin Godart. 157,222,127 Signed the Contract 149,688,322
Rehabilitim dhe veshje me asfalt i rrugës FushëArrëz (K/Hadroit) – Reps (Rotonda). 877,500,000 Signed the Contract 770,418,980
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data