Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Summary results

No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
5 1,402,088,963 5 1,402,088,963 831,390,915

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT Stage Procedure Awarded value
Rehabilitimi i Lagjeve 4,5 dhe 6 të Bashkisë Kukës 365,666,048 Announced the Winner 230,376,099
Përmirësimi i aksesit në zonat me aktivitet të lartë bujqësor të Myzeqesë. 574,733,505 Signed the Contract 312,014,816
Rikonstruksioni i rrugës Agim – Babunje, Bashkia Divjakë. 155,489,410 Signed the Contract 95,000,000
Rikonstruksioni i rruges Lalez - Bize - Draç. 206,371,000 Signed the Contract 125,000,000
Rikonstruksioni rruges "Germenj Okshtun-Zambishte". 99,829,000 Signed the Contract 69,000,000
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data